Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gürbulak’ta, TIR’ın yakıt deposunda 84 kilo eroin ele geçirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Şaduman UNUTMAZ/ ANKARA, (DHA)- TİCARET Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Gürbulak Gümrük Kapısı’na İran’dan gelen TIR’ın yakıt deposunda 84 kilo eroin ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bilgi sistemleri üzerinden alınan uyarıda, Gürbulak Gümrük Kapısı’na İran’dan gelen TIR hakkında ihbar kaydı olduğu tespit edildi. Uyuşturucu kaçakçılığı şüphesi ile araç riskli olarak değerlendirildi. X-ray taramasına sevk edilen TIR’ın yakıt deposunda şüpheli yoğunluğa rastlanıldı ardından arama hangarına alınan TIR’ın ayrıntılı kontrollerinde narkotik dedektör köpekler de kullanıldı. Yapılan kontrolde, TIR’ın yakıt depolarından birine dedektör köpeklerin tepki verdiği görüldü. Yakıt deposu yerinden söküldü ve şüpheli bölge kesilerek açıldı. Yakıt deposunun içinde gizli bölme oluşturulduğu ve bu bölmede sıkıştırılmış paketlerin gizlendiği saptandı. Çıkarılan 113 renkli paket içinde 84 kilo eroin ele geçirilirken, TIR sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında uyuşturucunun naklinde kullanılan araca da el koyuldu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!