Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK BÜLTENİ – 8

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) ÇANAKKALE BOĞAZI’NDA ARIZALANAN GEMİ, PLAJ ÖNÜNE DEMİRLEDİ
 
ÇANAKKALE Boğazı’ndan geçen Panama bayraklı 136 metre uzunluğundaki ‘Lider Halil’ isimli konteyner gemisi makine arızası yaptı. Kilitbahir köyü Zargana Plajı önlerine demir atan geminin yanına römorkör sevk edildi.
Rusya’nın Novorosisk Liman’ından Mısır’ın El Dekheila Limanı’na seyir halindeki ‘Lider Halil’ isimli 136 metre boyundaki konteyner gemisi, Çanakkale Boğazı’ndan geçerken saat 13.00 sıralarında makine arızası yaptı. Kaptan gemiyi, sürüklenmemek için Kilitbahir köyü Zargana Plajı önlerine demirledi. Kaptanın durumu Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’ne (VTS) bildirmesi üzerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait Nazım Tur römörkorü ve KEGM-9 hızlı tahlisiye botu bölgeye sevk edildi.
Gemide, 192 ton ağırlığında 40 adet konteyner bulunuyor 

Görüntü Dökümü
———————–
-Demirleyen gemiden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Burak GEZEN-Cemhan ŞEN/ ÇANAKKALE, (DHA)

=========================================

2) İZMİT KÖRFEZİ YENİDEN DENİZ SALYASI İLE KAPLANDI

KOCAELİ’nin Körfez ilçesi sahillerinde belediye ekiplerinin yaptığı temizlik çalışmalarının ardından bir süredir görülmeyen deniz salyası, yeniden etkili olmaya başladı. 
İzmit Körfezi’nde yaklaşık 2 aydır görülen ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarıyla arındırılan deniz yüzeyi, yeniden deniz salyası ile kaplandı. Körfez ilçesi Yarımca sahilinde deniz yüzeyinde bulunan tabaka, sahil boyunca etkili oldu. Bazı deniz canlıları da bu tabakadan olumsuz etkilenirken, bir martının deniz salyasına saplandığı da görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz süpürgeleri ve amfibik araçlarla yapılan çalışmaların ardından deniz yüzeyinden yaklaşık 400 ton deniz salyası toplanmış ve bu atıklar geri dönüşüm tesisinde bertaraf edilmişti.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———————–
-Deniz yüzeyinde toplanan deniz salyasının görüntüsü
-Deniz salyasına saplanan martıdan görüntü
-Muhabir anonsu (Alişan KOYUNCU)
-Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU-Selda Hatun TAN/ KÖRFEZ(Kocaeli),(DHA)

=======================================

3) TAKSİCİYE TABANCALI SALDIRI KAMERADA
 
ANTALYA’da bir kişi, tartıştığı taksiciye tabancayla ateş açıp kaçtı. Olay anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde dün gece yaşandığı öğrenilen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, yol ortasında duran taksi şoförü ve aynı araçta bulunan kadınla tartıştı. Kısa süre sonra şüpheli kişi yanındaki tabancayla taksi şoförüne peş peşe ateş açtı. Şoför ise yerde bulduğu plastik dubayla kendini savunmaya çalıştı. Saldırgan 4 el ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Bacağından vurulan şoför ise sekerek aracına döndü. Şoför ve yanındaki kadın taksiye binerek uzaklaştı.
Olay anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına da anbean yansıdı. Görüntüleri çeken kişinin “Polisi ara” diye yanındaki uyardığı duyuldu. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Olay anı (cep telefonu görüntüsü)

HABER: Özgür ÖZTÜRK- KAMERA: ANTALYA, (DHA)

========================================

4) KAMYONET ŞARAMPOLE YUVARLANDI, SÜRÜCÜ YARALANDI
 
ORDU’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda 300 metreden şarampole yuvarlanan kamyonetten fırlayan sürücü Fuat Kaya (38), yaralandı.
Kaza, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çambaşı Yaylası’nda meydana geldi. Yayladan Mesudiye’ye gidiş yolunda Fuat Kaya’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği 52 TC 555 plakalı kamyonet,  yaklaşık 300 metreden şarampole yuvarlandı. Kazada takla atan kamyonetten dışarı fırlayan sürücü yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sevk edilen sağlık görevlilerince ilk müdahalede bulunan Kaya, bulunduğu alandan sedyeye konularak, ambulansa kadar taşındı. Hastanede  tedaviye alınan, kaburga ve kolunda kırıklar oluştuğu tespit edilen Kaya’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazada hurdaya dönen kamyonet de  vinçle çıkarıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Kaza yeri görüntüsü (Cep telefonu)

HABER: Ahmet BAYRAK KAMERA: ORDU-DHA

=======================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!