Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

KONYA- ŞEHİT ERDEM’İN CENAZESİ KONYA’DA
KONYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ (2)

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Pençe-Şimşek Harekatı kapsamında üs bölgesine teröristlerce yapılan taciz ateşiyle şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem’in (23), cenazesi memleketi Konya’ya getirildi. Şehidin yakınları cenazeyi gözyaşlarıyla karşıladı.
Pençe-Şimşek Harekatı kapsamında üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ateşinde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Faruk Erdem’in cenazesi Türk Yıldızları’na ait kargo uçağıyla memleketi Konya’ya getirildi. Cenazeyi Konya Havalimanı’nda protokol üyeleri, askeri erkan, akrabaları ve yakınları karşıladı. Şehit Erdem’in cenazesi uçaktan indirilip askerlerin omzunda taşındığı sırada yakınları Erdem’in tabutunu tuttu. Cenaze aracına alınan Şehit Ömer Faruk Erdem’in cenazesi, Akşehir Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Şehit Erdem’in cenazesinin, bugün öğle namazının ardından düzenlenecek törenle toprağa verilmesi bekleniyor.

Görüntü dökümü:
———————–
-Cenazenin uçaktan indirilmesi
-Şehidin yakınlarından detaylar
-Tabutun cenaze aracına konulması
-Detaylar

Haber-Kamera:Hasan DÖNMEZ/KONYA,DHA)

==================================================

Reklam Alanı

MUŞ’TA 6 KATLI BİNADA YANGIN; CAN PAZARI YAŞANDI (2)
TABURCU EDİLDİLER

Muş’ta, bir özel eğitim kursunun da içerisinde bulunduğu 6 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen ve ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesin kaldırılan 15 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaşanan yangında öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. Yangından hemen sonra vatandaşların cep telefonu ile çektiği görüntüler ise yaşanan paniği gözler önüne sererken yangın sonrası polis binaya giriş çıkışları yasakladı.

Görüntü Dökümü:
—————————
-Yangın anında vatandaşların binadan tahliyesinden detaylar

Haber ve Kamera: Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)

==================================================

ANKARA – KARŞI ŞERİDE GEÇİP, MİDİBÜSE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 5 KİŞİ ÖLDÜ

ANKARA’da, servis midibüsüyle çarpışan otomobildeki 5 kişi yaşamını yitirdi. 
Kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında Etimesgut ilçesi Topçu Mahallesi, 1544 Cadde üzerinde meydana geldi. Emirler istikameti üzerinde ilerleyen Emirhan A. yönetimindeki 06 HMB 16 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle karşı şeride geçen otomobil, 06 C 0019 plakalı servis midibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. 
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ebubekir D., Emirhan A. ve Baran B.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilde sıkışan yaralılar Buğra Ö. ve Eren A. ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarılıp, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Buğra Ö. ve Eren A. da doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————————
– Olay yerinden görüntü
– Araçlardan görüntü
– Genel ve detay görüntüler

Haber:Ferhat EKİNCİ/ANKARA, (DHA)

==================================================

MARDİN – NUSAYBİN’DE TRAFİK KAZASI: 3’Ü ÇOCUK 4 KİŞİ HAFİF YARALANDI

MARDİN’in Nusaybin ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 4 kişi hafif yaralandı.
Kaza dün akşam saat 20.40 sıralarında Nusaybin Abdülkadir Paşa Mahallesi Çağ çağ caddesi üzeri alt geçit girişinde meydana geldi. Sürücülerin ismi ve araç plakası öğrenilemeyen iki otomobilin çarpışması sonucu 3’ü çocuk 4 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 sağlık ve İtfaiye Arama ve Kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 4 kişi ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili Trafik ekipleri inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————
Kaza yeri
Kazadan detaylar
Meraklı vatandaşlar

Haber-Kamera:Ahmet AKKUŞ, NUSAYBİN, (Mardin), (DHA)

==================================================

BURSA’DA OTOMOBİL İNCİR YÜKLÜ KAMYONETE ARKADAN ÇARPTI: 2 YARALI
 
BURSA’da sürücüsünün aniden fren yaptığı incir yüklü kamyonete arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonucu dökülen incirler nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.
Kaza saat 02.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Bursa-İzmir Karayolu, Mudanya Bulvarı Kültürpark mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 16 AJF 326 plakalı incir yüklü kamyonetin sürücüsü Bozan Öztürk trafiğin yavaşlaması nedeniyle aniden frene bastı. Bu sırada Nazlı Çelik, 27 EM 458 plakalı otomobiliyle duramayarak kamyonete arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabilirken, savrularak ters dönen kamyonette bulunan incirler yola döküldü. Kazada otomobil sürücüsü Nazlı Çelik ile kamyonette bulunan İsmail Öztürk yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerine gelerek yol güvenliği alan polis ekipleri, dökülen incirler nedeniyle yolun kayganlaşması üzerine, yolu trafiğe kapatarak araçları alternatif yollara yönlendirdi. Yolun temizlenmesi ve aracın çekilmesinin ardından cadde trafiğe yeniden açıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturmaya başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————–
-Yaralılardan görüntüler
-Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi
-Kaza yapan araçlardan görüntüler
-Yere dökülen incirlerden görüntüler
-Sıkışan trafikten görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)

===================

DÜZCE’DE OTOMOBİL ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI: 5 YARALI

DÜZCE’de, TEM yolunda otomobilin önünde ilerleyen başka bir otomobile arkadan çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde TEM yolu Gölyaka mevkisinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Necmettin Aydın yönetimindeki 34 BL 2266 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Hüseyin Uzun’un kullandığı 34 UZN 19 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücüler Necmettin Aydın ve Hüseyin Uzun ile birlikte Şükriye Aydın, Yasin Aydın ve Arife Aydın yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————–
Yaralılara müdahale görüntüsü 
Yaralıların ambulansa alınırken görüntüsü 
Kaza yapan araçların görüntüsü 
Sağlık, polis ve itfiaye ekiplerinin görüntüsü detaylar 

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)

==========

KALDIRIMA ÇARPAN OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 4 YARALI
 
İZMİR’in Bornova ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarparak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 00.30 sıralarında Hacılarkırı Caddesi?nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 35 S 1414 plakalı otomobil, caddede seyir halinde olduğu sırada, sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önce bir kaldırıma çarpıp daha sonra da şarampole devrildi. Otomobil bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık, 110 AKS ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen 110 AKS ekipleri, otomobilde bulunan ve akraba olduğu öğrenilen Seren A., Elif A., Ezgi A. ve Hande A.?yı çıkarttı. Ambulanslara alınan yaralılardan Seren A. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi?ne, Elif A., Ezgi A. ve Hande A. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi?ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şarampole devrilen otomobil ise çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
————–
-Olay yerinden görüntü
-Otomobilden görüntü 
-Genel ve detay görüntü 
Haber – Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)

======================

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ: SİZ HAKLISINIZ, ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN
 
BURSA’nın İnegöl ilçesinde trafik ekiplerince durdurulan motosikletin sürücüsünün karantinaya uymadığı, yapılan testte 1.10 alkollü olduğu ve ehliyetsiz araç kullandığı belirlendi. Sürücü Ali F. (30), “Siz haklısınız. Allah rızası için yapmayın” dedi.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Cuma Mahallesi, Nuri Doğrul Caddesi üzerinde uygulama yaptı. 16 AAJ 397 plakalı motosikleti durduran ekipler, sürücü Ali F.’nin belgelerini kontrol ederken, alkol testi uyguladı. Yapılan test sonucu 1.10 alkollü olduğu ve 3’üncü kez alkollü araç kullandığı ortaya çıktı. 
MESAFE UYARISI
GBT sorgulamasında sürücünün Kovid- 19 hastası olduğu ve karantinayı deldiğini tespit eden ekipler, mesafe oluşturdu. Ekipler sürücüye mesafe konusunda sık sık uyarılarda bulundu.
Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL, 3’üncü kez alkollü araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücüye 5 gün önce de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı ortaya çıktı. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, motosiklet ise çekiciyle otoparka çekildi. 
Sürücü Ali F., “Siz haklısınız. Allah rızası için yapmayın. Daha 5 gün önce ceza yedim. Evim şurada, motosikleti bağlamayın eve götüreyim” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————
-Polisin mesafe uyarısı 
-Polis ve motosikletin görüntüsü 
-Detaylar 
Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

=============

KAZADA ÖLEN ZEYNEP, BALAYINDAN DÖNÜYORMUŞ

KOCAELİ’nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Zeynep Sezal Şerefoğlu?nun eşiyle birlikte balayından döndüğü belirlendi. 
Kaza dün, Kuzey Marmara Otoyolu Gebze geçişinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Ahmet Esat Şerefoğlu yönetimindeki 46 BM 790 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen ekipler, araç içerisinde sıkışan Ahmet Esat Şerefoğlu ile eşi Zeynep Sezal Şerefoğlu?nu araçtan çıkarmaya çalışırken, arkadan gelen M.A. yönetimindeki 34 DCZ 458 plakalı otomobil yolda önlem alan Bekir Tekirağaç?a çarptıktan sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan otoyol görevlisi Bekir Tekirağaç ve bariyerlere çarpan otomobilde sıkışan Zeynep Sezal Şerefoğlu, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ahmet Esat Şerefoğlu ve ikinci kazaya sebep olan aracı sürücüsü M.A.?nın ise tedavileri devam ediyor.
GERİYE NİKAH FOTOĞRAFLARI KALDI 
Ahmet Esat Şerefoğlu ve Zeynep Sezal Şerefoğlu?nun 29 Ağustos?ta evlendikleri ortaya çıktı. Çiçeği burnunda çiftin balayından döndükleri öğrenildi. Zeynep Sezal Şerefoğlu?nun cenazesi bugün Kahramanmaraş Şeyh Adil Mezarlığı’nda toprağa verilirken, genç kadından geriye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık?ın da katıldığı nikah fotoğrafları kaldı. 

Görüntü Dökümü:
—————————
Olay yerinden görüntü
Çiftin düğünde çekilen fotoğrafları
Cenaze namazından çekilen fotoğraflar

HABER: Dinçer AKBİR/KOCAELİ, (DHA)

==========

DİYARBAKIR’DA ATILAN ‘HAVAİ FİŞEK’ YANGIN ÇIKARDI

DİYARBAKIR’ın merkez Kayapınar ilçesinde bina ve çay bahçelerine yakın boş bir arazide havai fişek atılması sonucu kuru otlar yandı. Kısa sürede büyüyen ve paniğe neden olan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı üzerinde dün akşam saat 20.00 sıralarında boş bir araziye atılan havai fişek yangına neden oldu. Arazideki kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede büyüyen yangın, çevrede panik yarattı. Yangına yakın bir kafede oturan vatandaşlar da araçlarını yangın bölgesinden uzaklaştırdı. Bazı vatandaşlar ise yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalıştı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
Yangın
İtfaiyenin yangına müdahalesi
Vatandaşların araçlarını çekmesi
Genel ve detay

Haber-Kamera: Mehmet Mucahit CEYLAN/DİYARBAKIR, (DHA)

==================================================

FATİH ERBAKAN’DAN ‘CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI’ AÇIKLAMASI

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaracaksa o Fatih Erbakan olması gayet doğaldır. Bir siyasi parti kuruluyorsa, seçime de giriyorsa bunun manası ben ülkeyi yönetmeye talibim demektir. Anlattığımız projeler, atılacak adımlar uygulanacaksa, bunu Ahmet uygulamış, Mehmet uygulamış fark etmez” dedi.

Konya’daki parti çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, soruları yanıtladı. Erbakan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sorulan soruya “İnsanlar bize söz veriyor dua ediyor. Bugün Konya sokaklarında gezdik. Aslında doğal bir anket yapmış olduk. Teşkilatlarımız ziyaretlerde bulunuyor. Vatandaşlar bize diyor ki anket şirketlerinin Yeniden Refah Partisi seçeneğinin olmadığını söylüyor. Vatandaşlar, Yeniden Refah söylediğinde kararsızlara yazıldığını söylüyorlar. Biz çok ilgi görüyoruz. İnşallah bu seçime de sandığa da yansır. Yeniden Refah Partisi bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaracaksa o Fatih Erbakan olması gayet doğaldır. Bir siyasi parti kuruluyorsa, seçime de giriyorsa bunun manası ben ülkeyi yönetmeye talibim demektir. Cumhurbaşkanlığı yaparım, yaparsam da faydalı olurum demektir. Tabii ki bu ihtimaller var. Şahsımızın illa Cumhurbaşkanı adayı olmasından ziyade, anlattığımız projeler, atılacak adımlar uygulanacaksa bunu ha Ahmet uygulamış ha Mehmet uygulamış. O noktada bir ittifakın içerisinde anlaşılırsa o zaman o uygulayacak kişinin şahsı çok önemli değil. Ama öyle bir şey olmazsa Milli Görüş projelerinin uygulanması için Cumhurbaşkanı adayı olabiliriz” diye konuştu.

Görüntü dökümü:
———————————–
-Fatih Erbakan açıklamaları 
-Detaylar

Haber-Kamera:KONYA,(DHA))
====================================

6 YAVRU KÖPEĞİ TORBAYA KOYUP, NEHİR KENARINA ATTILAR

TUNCELİ’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce torbaya konularak su kenarına atılan 6 yavru köpek, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince kurtarıldı. Polis, Emniyet Müdürlüğü?ne getirdiği köpeklere mama ve su verdi.
İddiaya göre, torbaya konulan 6 yavru köpek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Tunceli- Ovacık yolunun Ana Fatma mevkisindeki Munzur Nehri kenarına atıldı. Ağzı sıkıca bağlı olan torba içerisinden köpek seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) ekipleri, yavru köpekleri ağzı bağlı torbadan çıkardı, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirerek mama ve su verdi.
‘KÖPEKLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ’
Doğa Koruma ve Milli Parklar veterineri Baran Kar, köpeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Ovacık yolunda HAYDİ ekipleri tarafından 6 tane yavru köpek bulunmuş ve bizler de Doğa Koruma ve Milli Parklar olarak köpeklerin getirildiği Emniyet Müdürlüğü?ne geldik. Hayvanların genel sağlık durumları iyi görünüyor. Yarın parazit aşılarını yapıp sağlık durumlarını takip edeceğiz” dedi.
Polis, yavru köpekleri torbaya koyup nehir kenarına atanların bulunması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
Köpeklerin torbadan çıkartılması
Köpeklerin torbadan çıkartan ekipleri
Köpeklere mama su verilmesi
Köpeklerin HAYDİ aracına bindirilmesi
Baran Kar’ın konuşması
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)

===========

ESKİŞEHİR SEMALARINDA AKROBASİ PİLOTLARINDAN NEFES KESEN GÖSTERİ

ESKİŞEHİR’de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nce bu yıl 6’ncı kez düzenlenen, yerli ve yabancı akrobasi pilotlarının katıldığı hava gösterileri nefes kesti. Türk Hava Kuvvetleri’nin göz bebeği Türk Yıldızları ile Hürkuş’un da yer aldığı gösterilerde, Türkiye’nin ilk akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, 22 yıllık profesyonel akrobasi kariyerini bitirdiğini açıklayıp son gösterisini ‘Mor Menekşe’ isimli uçağıyla yaptı. Öztürk, gösteri bitiminde alkışlarla, omuzlarda taşınarak uğurlandı.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, bu yıl 6’ncı kez hava gösterileri düzenledi. Önceki yıllarda yaklaşık 80 bin kişinin izlediği gösteriler, bu yıl da koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz olarak yapılırken, 10 kamerayla organizasyonun resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Gösterilerde, Amerikalı pilotlar Mark Murphy ve Mark Henley’in yanı sıra Ankara Model Uçak Kulübü üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile çoğunluğu kadınlardan oluşan Jandarma paraşüt ekibi, Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı’na bağlı S-70 sikorsky helikopterleri, Mor Menekşe isimli akrobasi uçağıyla Türkiye’nin ilk akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Türk eğitim uçağı Hürkuş, atak helikopterleri, Emniyet Genel Müdürlüğü helikopteri ve finalde ise Türk Hava Kuvvetleri’nin göz bebeği Türk Yıldızları yer aldı.
İLK AKROBASİ PİLOTU JÜBİLESİNİ YAPTI
Türkiye’nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet Öztürk, 22 yıllık profesyonel akrobasi pilotluğunu bıraktığını açıkladı. Mor Menekşe isimli uçağıyla son gösterisine çıkan Öztürk, izleyenlerden ilgi topladı. Gösterisinin ardından uçağından alkışlarla çıkan Öztürk, daha sonra omuzlarda taşınıp uğurlandı. Yaklaşık 37 yıldır pilotluk yaptığını, bunun 22 yılını akrobasi pilotu olarak geçirdiğini anlatan Öztürk, “Gönül isterdi ki, bugün halkımızla iç içe olalım. Geçen yıl da halkımız yoktu. Bir özlem var. Bu yıl bu özlemin biteceğini düşünüyorduk ancak olmadı. Artık gelecek yıl olur. Bu yıl da canlı yayınla halkımıza ulaşıyoruz. Geçen yıllarda 6-7 saatlik programlar vardı. Bugünkü programımız 3 saatlik. Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı, emniyet teşkilatımız burada bir tek Deniz Kuvvetlerimiz yok, inşallah seneye onlar da olurlar. Güzel bir gösteri oldu. Mühim olan bu organizasyonu yapmak. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yurt dışından konuklarımız var. Bu yıl Covid-19 nedeniyle az sayıda yabancı konuğumuzu ağırladık. 2018 yılında salgından önce 56 bin kişiyi ağırladık. Bunu yine yaşamak istiyoruz. Jübile konusunda bir yanlış anlama var. Ben profesyonel akrobasiyi bir şekilde noktalamak istiyorum. O sanki uçuşu sonlandırıyorum gibi algılanmış. Hayır. Allah nasip ettiği kadar uçmaya devam ederim. Allah sağlık verdiği müddetçe uçarım inşallah ama profesyonel olarak evet 37 yıldır uçuyorum, bunun son 22 yılı profesyonel akrobasi olarak geçti. Profesyonel akrobasiyi hakkıyla yapmak gerek. Burada hem gençlere daha fazla faydalı olabilmek, hem de artık yaşım da ilerliyor. Bütün bu gerçekler çerçevesinde profesyonel akrobasiyi noktalıyorum. Ancak amatör akrobasiyi noktalamıyorum” diye konuştu.
FİNALİ TÜRK YILDIZLARI YAPTI
Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen hava gösterilerinin finalini ise Türk Hava Kuvvetleri’nin göz bebeği olan Türk Yıldızları yaptı. Türk Yıldızları’nın gösterisi beğeni topladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————–
-Gösteriye katılan uçaklar
-Paraşütçülerin uçağa binişleri
-Ali İsmet Öztürk röp.
-Paraşütçülerin yere inmeleri
-Uçakların gösterileri
-Özel harekatçıların helikopter ile geçişleri
-Atak helikopterlerinin gösterileri
-Türk Yıldızlarının gösterileri
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Caner AKSU/ESKİŞEHİR, (DHA)-

====================================================

GÖRÜNTÜLEDİĞİ FOKA ‘GEL BİLİ BİLİ’ DİYE SESLENDİ

MUĞLA’nın Fethiye ilçesinde, nesli tükenmekte olan türler arasında yer alan Akdeniz foku, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin foka ‘Gel bili bili’ diye seslenmesi dikkat çekti.
Fethiye’de tekne turuna çıkanlar, Şövalye Adası açıklarında, bir sürprizle karşılaştı. Fok görenler önce şaşırdı, ardından da cep telefonlarına sarıldı. Bir süre suda yüzen fok gözden kaybolurken, o anlar teknedekiler tarafından görüntülendi.
Görüntüyü çeken kişinin foka ‘Gel bili bili’ diye seslenmesi ise dikkat çekti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————
-Cep telefonu kamerası ile kaydedilen fokun görüntüsü

Haber – Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

==============

MALATYA’DA ‘MODİFİYELİ ARAÇ FESTİVALİ’

MALATYA Modifiyeciler Kulübü tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Modifiyeli Araç Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu.
Malatya Modifiyeciler Kulübü tarafından bu yıl 2’nci ‘Modifiyeli Araç Festivali’ düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi oto parkında düzenlenen festivale 500’ün üzerinde araç katıldı. Farklı marka ve modellerdeki araçlar, aksesuar ve ses sistemleri ile ziyaretçilerin ilgisini çekti. 
Malatya Modifiyeciler Kulübü Başkanı Mehmet Yaman, tüm illerden katılımın gerçekleştiği belirterek, “500 civarında aracımız bulunuyor. Güzel bir organizasyon oldu. 2’ncisini düzenliyoruz bu sene, her sene üzerine koyarak daha güzel bir şekilde, daha düzenli bir şekilde oluyor. Bu programdaki amacımız; gençlerimizin hevesini zevkini arabasına harcaması ve uyuşturucudan kötü alışkanlıklardan uzak durması. Bütün amacımız bu. Türkiye’nin fenomenlerinden Tanju Akdoğan Malatyalı hemşerimiz Selahattin Nacar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Onlar da bizi desteklediler sağ olunlar” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————-
– Modifiyeli araçlar
– Araçların ses sistemlerinden detay
– Vatandaşlar ile röp.
– Başkan Mehmet Yaman ile röp.
– Muhabir Taha Ayhan ile röp.
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!