Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 15

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KERESTE ATÖLYESİ ALEV ALEV YANDI

MUĞLA’nın Fethiye ilçesindeki kereste atölyesinde çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale sonucu 3 saatte kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye personeli ise hastaneye kaldırıldı.
Yangın, saat 17.30 sıralarında Fethiye’nin Çatalarık Mahallesi’ndeki bir kereste atölyesinde çıktı. Kereste atölyesinden alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler durumu sağlık, itfaiye, orman ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile çevredeki vatandaşlar, kısa sürede büyüyen yangına müdahale etti. Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 1 helipkopter ise söndürme çalışmalarına havadan destek verdi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve daire müdürleri olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı. Yoğun çalışma sonucu 3 saatte kontrol altına alınan yangında, maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, Orman Genel Müdürü Bekir Karabey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fethiye’de yerleşim yerlerine yakın atölyede çıkan yangın, ekiplerimizin de karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumö dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangını söndürme çalışmalarında genel-detay görüntü

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN /MUĞLA,(DHA) 
========================

FABRİKANIN ASİT TANKI PATLADI, GÖKYÜZÜNÜ ASİT BULUTU KAPLADI

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi’nde temizlik kimyasalları üretimi yapılan fabrikanın asit tankı patlayınca gökyüzünü asit dumanı kapladı. Hafta sonu tatili ve pandemi kısıtlaması nedeniyle fabrikada çalışan personel olmaması, olası faciayı önledi.
Olay saat 20.00 sıralarında Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım 4. sokakta temizlik ürünleri ve temizlik kimyasalları üretimi yapan bir fabrikada meydana geldi. Fabrika bahçesinde bulunan asit tankının patlaması sonucu içinde bulunan kimyasal sızmaya başladı. Sızan asidin dağılması sonucu havada sarı ve kırmızı renkli asit dumanı oluştu. Olayın ihbar edilmesi üzerine fabrikaya sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanma olmazken, hafta sonu tatili ve pandemi kısıtlaması nedeniyle fabrikada çalışan personel olmaması, olası faciayı önledi.

Reklam Alanı

İTFAİYE ‘SIZDIRMA’ YÖNTEMİ İLE MÜDAHALE ETTİ
İtfaiye ekipleri ‘yağmurlama’ diye adlandırılan yöntemle asit yoğunluğunu seyrekleştirmek için sızıntının olduğu bölgeye müdahale etti. Olayın yaşandığı fabrikaya gelen OSB Bölge Müdürü İlhan Metin çalışmaları inceledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Olay anında gökyüzüne asit dağılımı asit bulutu
İtfaiyenin gelişi
Olay yerinin çevresinden detaylar
Jandarma ambulans ve itfaiye araçlarından detaylar
İtfaiyenin fabrika içine girişi
Yağmurlama yöntemiyle itfaiyenin müdahale edişi

Haber-Kamera: Veli KÖKEN /DÖŞEMEALTI(Antalya),(DHA)
=======================

MARDİN’DE HUSUMETLİ AİLELER ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

MARDİN’in Artuklu ilçesinde, husumetli 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Şükrü Turan (71) yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.
Kavga, akşam saatlerinde Artuklu ilçesine bağlı kırsal Yaylacık Mahallesinde meydana geldi. Mahallede husumetli iki aile arasında henüz belirlenemeyen sebeple çıkan sözlü tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla mahalleye ekipler sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Şükrü Turan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Mahallede güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, kavgaya karışan şüphelileri yakalanmalarına yönelik çalışması sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Mardin Devlet Hastanesinden görüntüler
Hastane önünden görüntüler
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Selim KAYA /MARDİN,(DHA)
=======================

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI

NİĞDE’de iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Niğde-Aksaray Karayolu’nda meydana geldi. Sürücüleri henüz belirlenemeyen 51 HE 560 ve 19 KP 566 plakalı otomobiller, bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Her iki araçta bulunan ve yaralanan B.S. (22), Y.A. (21), M.A. (28) ile A.Y. (35) ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yerinden görünrü
-Otomobilden görüntü
-Vatandaşlardan görüntü

Haber-Kamera: Ali KADI /ADANA,(DHA)
====================

TARTIŞTIĞI ÜVEY BABASINI 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

ADANA’da Murat D., tartıştığı üvey oğlu Yasin K. (17) tarafından 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı.
Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Murat D. ve üvey oğlu Yasin K., evin içinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yasin K., iddiaya göre üvey babasını bacağından ve sırtından 3 bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırılan Murat D., tedaviye alındı.
Olayın ardından kaçan Yasin K.’yı yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yaralının evden sedye ile çıkartılıp, ambulansa taşınması
-Evin içindeki polisler
-Ambulanstan görüntü
-Yaralıya ambulansta müdahale edilmesi
-Ambulansın gidişi
-Polis aracı ve sokaktan görüntü

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
===========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!