Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 15

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SERİK’TE 3 NOKTADA ORMAN YANGINI (2)
YANGIN KONTROL ALTINDA
Antalya’nın Serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangına 3 helikopter, 7 arazöz, 2 su ikmal aracı, 10 teknik eleman ve 40 işçiyle müdahale edildi. Yangının yerleşim yerleri ve seralara sıçramaması için ekipler yoğun çaba gösterirken, bölge halkı da kendi imkanlarıyla alevleri söndürmek için çalıştı. Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı yangın bölgesinin ne kadarlık bir alanı kapladığı henüz belirlenemedi. Yangın nedeniyle yaklaşık 10 yıldır kapalı olan 2 turistik alışveriş merkeziyle bir restoran hasar gördü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemeler sürüyor.

Görüntü Dökümü
———————–
– Yanan bölgeden görüntü
– Helikopterlerin havadan müdahalesi
– Ekiplerin çalışması
– Yanan bölgenin genel görünümü ve yükselen dumanlar
– Helikopterin bölgeye su bırakması
– Yanan binanın içinden görüntü

HABER- KAMERA: Namık Kemal KILINÇ /SERİK (Antalya), (DHA)

======================================

TURGUTLU’DA ORMAN YANGINI
 
MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde çıkan yangında 15 dekar ormanlık alan yandı, bir kaplumbağanın ölüsü bulundu.
Bozkır Mahallesi Haylazlı Dere mevkiindeki ormanlık alanda, bugün saat 13.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu, orman ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın söndürme çalışmalarına 1 helikopter, ararözler ve itfaiye araçları katıldı. Mahalle sakinleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucu yangın söndürüldü. Yangında 15 dekar ormanlık alan zarar gördü.

Görüntü Dökümü
———————–
-Yangın yerinden genel görüntü

Reklam Alanı

Haber- Kamera: Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

======================================

KALDIRIMDA KIZIYLA YÜRÜRKEN KAMYONETİN ÇARPTIĞI ANNE ÖLDÜ  
 
KAYSERİ’de, dün akşam, kontrolden çıkan kamyonetin çarptığı kaldırımda yürüyen Emine Yılmaz (31) ile bebek arabasındaki kızı İkra (4) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Emine Yılmaz kurtarılamadı. Yılmaz toprağa verilirken, kızı İkra’nın tedavisinin sürdüğü bildirildi.   
Kaza, dün saat 22.20 sıralarında Melikgazi ilçesi, İldem Yeşilyurt Mahallesi, Hakan Türk Caddesi’nde meydana geldi. Yasin S. (28) yönetimindeki 35 DOJ 21 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırımda yürüyen Emine ile bebek arabasındaki kızı İkra Yılmaz’a çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Gelen sağlık görevlileri, ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı anne ile kızını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarma kaza yerinde yaptığı incelemede 66 metre fren izi tespit ederken, sürücü Yasin S. gözaltına alındı. Hastanede tedavi gören anne Emine Yılmaz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. İkra’nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Anne Yılmaz, İldem mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
KAZA KAMERADA
Ayrıca, kaza anı, çevredeki binanın güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde süratle kaldırıma çıkan kamyonet, anne ile kızına çarparken, yanlarında bulunan Yeşim isimli kadının ise kazadan son anda kurtulduğu görüldü. Kadının kaza sonrası yaralananların yanına koştuğu, görüntülerde yer aldı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Emine Yılmaz’ın toprağa verildiği mezarlıktangörüntü

Haber-Kamera:Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ,(DHA)

======================================

MUHAMMET CİHAN KAYBOLDU, ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
ADANA’da öğle saatlerinde evden ayrılan Muhammet Cihan (17) geri dönmedi. Muhammet’in, mahalledeki sulama kanalına düştüğünü düşünen annesi gözyaşı döktü. Polis, Muhammet Cihan’ı bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Merkez Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşayan Muhammet Cihan, bugün öğle saatlerinde evden ayrıldı. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan ailesi, Muhammet’i mahallede aradı ancak bulamadı. Gencin, serinlemek için Gülhatmi Caddesi’ndeki sulama kanalına girmiş olabileceğini değerlendiren ailesinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiyeye bağlı CANKUR ekipleri sevk edildi. Sulama kanalına gelen Muhammet’in annesi, sinir krizi geçirdi, uzun süre gözyaşı döktü. Bölgede araştırma yapan ekipler, her yerde Muhammet Cihan’ı arıyor.

Görüntü Dökümü
———————–
– Olayyerine gelen polis ve cankur ekibi
– Sulama kanalı
– kaybolan çocuğun annesi
– Detay görüntüler

Haber:Anıl ATAR-Kamera:Eser PAZARBAŞI/ ADANA, (DHA)

======================================

DİREĞE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI
 
ÇORUM’da kontrolden çıkıp kaldırımdaki beton elektrik direğine çarpan otomobildeki 4 genç kız yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Ulukavak Mahallesi Kahraman Çavuş Caddesi’nde meydana geldi. Gülsüm S. idaresindeki 19 TS 189 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırım üzerinde yer alan beton elektrik direğine çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücü Sağlam ve yanındaki 3 kız arkadaşı, yaralandı. Kazayı görüp yaralıların ilk yardımına koşan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslara Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Araç çekici ile kaza yerinden alınırken, polis soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Yaralıların itfaiye ekipleri tarafından çıkarılma çalışması
-Kaza yapan araç
-Polis ve vatandaşlar
-Görgü tanıklarının kazayı anlatması
-Detaylar

HABER: Yusuf ÇINAR KAMERA: ÇORUM  (DHA)-

======================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!