Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 4

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ŞANLIURFA’DA FİRARİ CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

ŞANLIURFA’da, ‘kasten öldürme’ suçundan aranan H.D., jandarma ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, aranan şüphelilere yönelik yaptıkları çalışmada, ‘kasten öldürme’ suçundan firari H.D.’nin kırsal mahalledeki evde olduğunu tespit etti. Adrese baskın yapan ekipler, cinayet şüphelisi H.D.’yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————————-
– Gizlendiği evden çıkarılan şüpheli
– Acilde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli
– Jandarmaya götürülen şüpheli
– Genel ve detay görüntüler

Haber :Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA – DHA)

Reklam Alanı

================================

LASTİĞİ PATLAYAN HAFİF TİCARİ ARAÇ, PARKIN MERDİVENLERİNE ÇIKIP, AĞACA ÇARPTI

ERZURUM’da lastiği patlayan hafif ticari araç, parkın merdivenlerine çıkıp ağaca çarptı. Kazada sürücü Yavuz Çelik (34), yaralandı.

Kaza, gece yarısı sıralarında Yakutiye ilçesi Atatürk Anıtı’nın da bulunduğu Havuzbaşı kavşağında meydana geldi. Yavuz Çelik (34) yönetimindeki 25 FA 508 plakalı hafif ticari araç, sol ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Parkın merdivenlerine çıkan araç, ağaca çarparak durdu. Kazada, araçta sıkışan sürücü Çelik yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Yavuz Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Ekiplerin araç içindeki yaralı sürücüye müdahalesi
-Yaralı sürücünün araçtan çıkarılması
-yaralının sedyeyle ambulansa bindirilmesi
-Ambulansın kaza mahallinden ayrılması
-Kaza yapan araçtan detay görüntüler
-İtfaiye erinin aracın aküsünü sökmesi
-Kaza mahallinden genel görüntü
-Aracın patlayan lastiğinin görüntüsü
 
Haber –  Kamera: Oktay POLAT / ERZURUM, (DHA)

=======================================

TÜFEKLE VURULAN EMİRCAN’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ BABA SERBEST, OĞLU TUTUKLANDI

ADANA’da, babası Fırat Yüksel’in (45) pompalı tüfekle vurulmuş olarak hastaneye getirdiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Emircan Yüksel’in (20) cinayet şüphelisi kardeşi E.Y.’nin (16), aile kavgası sırasında ağabeyinin elinden almak istediği tüfeğin ateş aldığı iddia edildi. Gözaltına alınan Fırat Yüksel, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi 582 Sokak’taki 2 katlı müstakil evde oturan Fırat Yüksel, 9 Eylül sabahı oğlu Emircan Yüksel’i ağır yaralı olarak kamyonetiyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne götürdü. Pompalı tüfekle vurulduğu belirlenen Emircan Yüksel, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından Fırat Yüksel ile diğer oğlu E.Y.’yi gözaltına aldı. Emircan Yüksel’in uyuşturucu bağımlısı olduğu, babasından para istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı öne sürüldü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emircan Yüksel’in, önce satırla kendisine zarar verdiği ardından da pompalı tüfeği babasına doğrultarak tehdit ettiği, Fırat Yüksel’in de evden çıkıp, park halindeki kamyonetinden aldığı av tüfeğiyle havaya ateş açtığı iddia edildi. Bu sırada Emircan Yüksel’in, kendisini sakinleştirmeye çalışan annesi Müjde Yüksel’i kolundan ısırdığı sonrasında da pompalı tüfeği annesine doğrultup, tehdit ettiği ileri sürüldü. Odaya giren kardeşi E.Y.’nin de Emircan Yüksel’in elindeki tüfeği almak isterken ateş aldığı ve gencin boğazından yaralandığı iddia edildi. Polisin evde yaptığı aramada pompalı tüfek ve satır ile çatıda bir miktar esrar bulundu. Emniyete götürülen Fırat Yüksel ile oğlu E.Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fırat Yüksel, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Zanlıların adli tıp birimine getirilmesi

Haber:Anıl ATAR-Kamera: Yaşar SERİNTÜRK/ADANA,(DHA)

===============================,

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

ÇANAKKALE’de, boşanma aşamasındaki eşi Fatma Kökoğlu’nu (44) kızı Duygu Kökoğlu’nun (20) gözleri önünde bıçaklayarak, öldüren Aydın Kökoğlu (47), tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen yıl 17 Mayıs’ta, merkeze bağlı Kurşunlu köyünde meydana geldi. 2 çocuk annesi Fatma Kökoğlu, kızı Duygu Kökoğlu ile birlikte çalıştığı fabrikanın gece vardiyasından çıkarak, servis aracıyla köydeki annesinin evine gitti. Evin bulunduğu sokakta aracın arkasına gizlenip, bekleyen boşanma aşamasındaki Aydın Kökoğlu, eşi Fatma Kökoğlu ile kızının önünü keserek, tartışmaya başladı. Bu sırada belinden ekmek bıçağını çıkaran Aydın Kökoğlu, kızının engellemeye çalışmasına rağmen eşini bıçakladı. Genç kız, panik ve korku içinde komşusunun evine sığınırken, Aydın Kökoğlu da olay yerinden kaçtı. Kalbinden ve karnından yaralanan Kökoğlu, ambulansla götürüldüğü Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma Kökoğlu’nun cenazesi, köy mezarlığına defnedildi. Aydın Kökoğlu, jandarmaya teslim olurken, suç aleti de olay yerinden 810 metre uzaklıkta bulundu. Kökoğlu, Çanakkale 1’inci Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Sanık Aydın Kökoğlu hakkındaki dava, Çanakkale 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Davanın karar duruşmasına Kökoğlu, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan SEGBİS ile bağlandı. Kökoğlu, olay sonrası verdiği beyanları reddederek, boşanma aşamasındaki eşi Fatma Kökoğlu’nun konuşmak için iş çıkışı kendisini çağırdığını, burada boşanmak istediğini söylediğini, hakaretler ettiğini, sağ cebinde bulunan bıçağı Fatma Kökoğlu’nun alarak kendi göbeğine sapladığını, bıçağı elinden almak istediğini, yere düştüklerinde bir darbenin de bu şekilde olduğunu, Fatma Kökoğlu’nun kardeşinden korktuğu için olay yerinden uzaklaştığını öne sürdü. 

Sanık ile tanıkları dinleyen mahkeme heyeti, Aydın Kökoğlu’nun ‘eşe karşı nitelikli insan öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Kökoğlu için verilen ağırlaştırılmış müebbet, Yargıtay yolu açık olmak üzere Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi tarafından onandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Olay yerinden görüntüler
-Adliyeden görüntüler
-Cenaze ve mezarlıktan görüntüler ARŞİV)
-Aydın Kökoğlu ve Fatma Kökoğlu’nun fotoğrafı 

HABER: Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, (DHA)- 

================================

ŞANLIURFA’DA RUHSATSIZ SİLAH TAMİRİ YAPILAN İŞ YERLERİNE OPERASYON: 2 GÖZALTI

ŞANLIURFA’da jandarmanın ruhsatsız silah bakım ve tamiri yapılan iki iş yerine yaptığı baskında, silah ve meri ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah tamir ve bakımlarının yapıldığı iki adres belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından adreslere eş zamanlı baskın yapan ekipler ruhsatsız 1 tüfek, 1 tabanca, 2 şarjör, 11 av tüfeği ve 60 mermi ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el koyan jandarma silah kaçakçılığı ve izinsiz silah tamiratı yaptıkları belirlenen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadelerinin alınması için İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Baskınlarda ele geçen silahlar
– Ruhsatsız tüfekler
– Genel ve detay görüntüler

Haber :Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA – DHA)

================================

YEDAM MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

YEŞİLAY Danışma Merkezi (YEDAM) Burdur’daki mahalle muhtarlarına madde, teknoloji ve alkol bağımlılıkları ile çalışmaları konusunda bilgi verdi.

İstasyon Caddesi’ndeki bir kafede düzenlenen bilgilendirme toplantısına Yeşilay Şube Başkanı Murat Yarar, Yeşilay Danışma Merkezi çalışanları, Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş ile mahalle muhtarları katıldı. Yeşilay Şube Başkanı Murat Yarar, “Mahallenizde madde bağımlısı olanları 115 danışma hattı bildirirseniz memnun oluruz. YEDAM’ı biliyorsunuz zaten orada da koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Yarar’ın konuşmasının ardından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Ülkü Genç tarafından muhtarlara teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere farkındalığı artırmayı amaçlayan sunum yapıldı.

Yeşilay’ın 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzaladığını belirten Genç, “O günden bu yana hem öğrencilerimize hem velilerimize düzenli eğitimler veriliyor” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Ülkü Genç’in sunumu
– Katılan muhtarlardan görüntü
– Detay

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!