Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hafta Sonu Boyunca Kripto Para Piyasalarında Neler Oldu?

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kripto para piyasa değeri, Cuma günü yaşanan düşüşlerden bu yana 40 Milyar Dolar yükseldi. Bitcoin 19.400$ seviyelerine yaklaşırken ve ETH fiyatı 600$ seviyelerine yaklaştı.

Bitcoin 19.000 Doların Üzerinde Kaldı

Hafta sonu boyunca değer kazanmaya başlayan Bitcoin, geçen hafta iki kez 17.500$ seviyelerinin altına düşmüştü.

Son 24 saatte ise, BTC fiyatı 19.400$ seviyelerine kadar yükseldi. Ancak, ayılar hızlı bir şekilde kontrolü ele aldı ve BTC fiyatı gün içi 18.900$’lık dip seviyelere kadar geriledi. Daha sonra tekrar yükselişe geçen BTC, şu anda CoinMarketCap verilerine göre 19.130$ seviyelerinde işlem görüyor.

Teknik açıdan bakıldığında Bitcoin, 19.400$ ve 19.920$’lık ilk direnç çizgilerinin üstesinden gelebilirse, 20.000$ seviyelerine ve üstüne yükselebilir. Buna alternatif olarak, eğer Bitcoin tersine döner ve düşüşe geçerse, yardımcı olabilecek destek seviyeleri 18.800$, 18.500$, 18.300$ ve psikolojik 18.000$ seviyeleri gibi görünüyor.

BTC / USD. Kaynak: TradingView

Reklam Alanı

Altcoinler Yükselmeye Devam Ediyor

Geçen hafta yaşanan düşüşten en çok zarar gören altcoinler oldu. Fakat, son 24 saat ve hafta sonu yaşanan iyileşme de aynı derecede etkiliydi.

Ethereum fiyatı %2 oranında değer kazanarak 590$ seviyelerine yakın işlem görmeye başladı. Ripple ise, Cumartesi günü gerçekleşen Spark (FLR) Airdrop’unun anlık görüntüsünün ardından serbest düşüşüne devam etti ve 0,50$ seviyelerinin altına düştü.

Binance Coin %0,5, Polkadot %2 ve Cardano %2 oranında hafif kazançlar elde etti. Bununla birlikte, Chainlink ve Litecoin %3,4 ve %4,7’lik artışlarla ilk on içerisinde en iyi performans gösteren kripto paralar oldu. Sonuç olarak, LINK fiyatı 13$ seviyelerine yaklaşırken, LTC fiyatı 80$’ın üzerine çıktı.

Kaynak: Quantify Cryptoİlk 100 kripto para içinde en etkileyici fiyat artışı Stellar‘dan geldi. XLM fiyatı,%8’lik bir artıştan sonra 0,174$ seviyelerine yükseldi. Bununla birlikte, Energy Web Token %6,5, THETA %6, Uniswap %5,5, Aave %5,5 ve THORChain %5 oranında yükseldi.

The post Hafta Sonu Boyunca Kripto Para Piyasalarında Neler Oldu? appeared first on Bitcoin Haberleri, Altcoinler ve Blockchain – CoinAdam.

Kaynak: Investing TR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!