Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hes Kablo Kayserispor’da Hamza Hamzaoğlu dönemi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, (DHA) – Spor Toto Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.
Hes Kablo Kayserispor, teknik direktörlük konusunda Hamza Hamzaoğlu ile anlaştıklarını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Hoşgeldin Hamza Hamzaoğlu! Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Sayın Hamza Hamzaoğlu’na ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. 
HAMZA HAMZAOĞLU BU SEZONKİ DÖRDÜNCÜ TEKNİK DİREKTÖR OLDU
Sezona Bayram Bektaş ile başlayan Hes Kablo Kayserispor, Bektaş ile yollarını ayırdıktan sonra yardımcısı Ömer Faruk Mahir ile 2 maça çıkmıştı. Daha sonra Samet Aybaba’yı göreve getiren sarı kırmızılılarda Aybaba ile yollar ayrıldıktan sonra takım, 2 hafta altyapıda görev yapan Uğur Kulaksız ve Alper Kelkitli’ye emanet edilmişti. 11 Ocak tarihinde Romen teknik direktör Dan Petrescu ile anlaşan Kayserispor, 8 hafta sonra deneyimli teknik direktör ile yollarını ayırdı. Petrescu ile yollar ayrılmasının ardından Uğur Kulaksız’a emanet edilen Hes Kablo Kayserispor, 2 galibiyet 1 yenilgi aldı. Dan Petrescu ile yolların ayrılmasından günler sonra Yalçın Koşukavak’ın yardımcıları Ramazan Varlı ve Yağız Çekem, Kayserispor’da Uğur Kulaksız’ın ekibinde yer almıştı. Uğur Kulaksız yönetiminde 6 maça çıkan Hes Kablo Kayserispor, 4 galibiyet 2 de mağlubiyet almıştı. 

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!