Reklam Alanı
Reklam Alanı

Heyelanda zemin katının yarısı yıkılan eve demirli ve odunlu önlem

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Arzu ERBAŞ-Emirhan PEHLİVAN/ÇAYELİ (Rize), (DHA)- RİZE’nin Çayeli ilçesindeki heyelan sonucu 2 katlı evin salonu toprakla doldu, zemin katının ise bir kısmı yıkıldı. Eyüp Suiçmez, evinin çökmemesi için demir ve odun kullanarak önlem aldı.
Kente etkili olan sağanak, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Yağış nedeniyle Çayeli ilçesine bağlı Latifli köyünde heyelan meydana geldi. Heyelanda Eyüp Suiçmez’e ait 2 katlı evin salonu toprakla doldu. Heyelan sırasında evde kimsenin olmadığı belirtildi. Suiçmez ailesi, zemin katı yıkılan evin çökmemesi için demir ve odunlar kullanarak önlem aldı.
‘EŞYALARI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Heyelan öncesinde evi tedbir amaçlı boşalttıkları anlatan Eyüp Suiçmez “Akşam evde oturup çay içerken sağanak hızlandı. Daha önce burada yine heyelan tehlikesi vardı. Sağanak hızlanınca evden ayrılıp babamın evine gittim. Sabah geri döndüğümde yamaç kopmuş. Çamur, evin duvarını delerek giriş kattaki odanın içine girdi. Girişteki kolonda kırılınca, oraya ağaç ve demir kolonlarla destek verdik. Ev yıkılmadan eşyaları kurtarmaya çalışıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!