Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hollywood yıldızı Jason Statham’ın Antalya paylaşımına beğeni yağdı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ‘FIVE Eyes’ adlı filmin çekimleri için yaklaşık iki ay Antalya’da kalan ünlü yıldız Jason Statham, sosyal medya hesabından 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu’nda çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Hollywood yıldızı Statham’ın fotoğrafları 1 milyondan fazla beğeni aldı.
Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham’ın bir araya geldiği ‘Five Eyes’ filminin çekimlerine, 21 Ocak’ta başlandı. 1.8 milyar TL’ye inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen Expo alanında başlayan çekimler, tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. Film çekimleri için yaklaşık 2 aydır Antalya’da bulunan ve Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel’in kurşun geçirmez villasında konaklayan ünlü aktör Jason Statham, kendisine ait sahnelerin tamamlanmasının ardından geçen hafta Antalya’dan ayrıldı.
1 MİLYON’DAN FAZLA BEĞENİ ALDI
Ünlü aktör Jason Statham, Serik ilçesinin Belkıs Mahallesi’nde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu’nda çekilen iki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Roma mimarisi özelliklerini taşıyan 2 bin yıllık antik tiyatrodaki Jason Statham’ın fotoğrafları, kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni aldı.
ÜNLÜ YÖNETMENDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
İngiliz yönetmen Guy Ritchie ise geçen günlerde Aspendos Antik Kenti’nin muhteşem bir yer olduğunu söyleyerek Türkiye’yi çok sevdiğini, mümkün olması halinde bölgede daha çok film yapmak istediklerini aktaran bir video paylaşımında bulunmuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!