Reklam Alanı
Reklam Alanı

iPhone 14 Pro hakkında son dakika detayı!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Apple, önümüzdeki hafta yepyeni 2022 iPhone serisini açıklayacak. Ancak cihazlar piyasaya sürülmeden önce kendileri hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor. Şirketin yepyeni iPhone 14 serisi beklentileri şimdiden yükseltmiş durumda. Özellikle yeni çentik tasarımı ile dikkat çeken yeni seri hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor. Ekrandaki yeniden tasarlanan “çentiği” çevreleyen bir söylenti, iki oyuğun ekrandaki aydınlatılmamış pikselleri kullanarak tekmiş gibi bir tasarım sunacağını iddia ediyor.

Söylentinin, iPhone 14 Pro’nun üretiminde yer alan Foxconn çalışanlarından kaynaklandığı söyleniyor. Kısa bir süre sonra 9to5Mac’ten gelen bir rapor, bu bilgiyi doğrular nitelikteydi.

iPhone 14 Pro hakkında son dakika detayı!

9to5Mac’in kaynağına göre, kamera uygulamasının ayrıca bazı kontrolleri ekranın üst kısmına taşıyan güncellenmiş bir düzen ile gelmesi bekleniyor. Spesifik olarak, flaş ve Canlı Fotoğraf düğmesi, diğer ayarlar kesiklerin hemen altına yerleştirilmiş olarak durum çubuğunun hemen yukarısında olacak. B

Reklam Alanı

Söylenti, gelecek hafta Apple’ın canlı yayın etkinliği sırasında doğru olup olmadığını gösterecek. Ancak şirketin yeni serisi ciddi anlamda beklentileri yükseltti ve iPhone 13 ile yaşanan hayal kırıklığını telafi etmeye odaklandı diyebiliriz. Apple, iki adet 6.1 inç iPhone ve iki adet 6.7 inç daha büyük iPhone’dan oluşan dört yeni iPhone modeli piyasaya sürecek. Bu yıl “mini” iPhone olmayacak.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!