Reklam Alanı
Reklam Alanı

iPhone’dan fotoğraf aktarmak kolaylaşacak! Apple müjdeyi verdi!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Apple, kapalı bir ekosisteme sahip olduğu için kullanıcılarına maalesef ki sınırlı denetimler sunuyor. Eğer Apple ekosistemine dahilseniz bu kısıtlamalar sizi alakadar etmiyor. Ancak iPhone kullanıp Windows PC kullanıyorsanız işte o noktada tıkanıyorsunuz. Özellikle iPhone’dan fotoğraf aktarmak maalesef ki işkenceye dönüşüyordu.

Cupertinolu teknoloji devi geç de olsa bugün iCloud’da yer alan fotoğrafları diğer platformlara aktarmanın kolay yolunu duyurdu. Şimdilik sadece Google Fotoğraflar ile çalışacak olan bu özellik sayesinde, iCloud fotoğraf arşivinizi tek tıklama ile Google Fotoğraflar’a aktarabileceksiniz.

Apple bu işlem için dört temel şart istiyor. Bunlar; iCloud hesabı, iki faktörlü kimlik doğrulaması, Google Fotoğraflar hesabı ve Google Fotoğraflar’da yeterli depolama alanı.

Şimdilik belli başlı ülkelerde kullanıma sunulan fotoğraf aktarma özelliği çok yakında Türkiye’ye de gelecek. iCloud fotoğraflarınızı ve videolarınız Google Fotoğraflar’a tek tıkla aktarmak oldukça işinizi kolaylaştıracak.

Reklam Alanı

Bu aktarma sırasında, fotoğraf, video ve canlı fotoğrafların da aktarıldığını belirtelim. Aktarma işleminden sonra Web tarayıcınız üzerinden buraya tıklayarak Google Fotoğraflar’dan arşivinizi PC’ye aktarabilirsiniz.

Apple’ın ekosisteminde bu tip çözümlere ihtiyaç duyulmuyor. Çünkü iPhone’dan çekilen fotoğraf eğer iCloud kullanılıyorsa anında Mac veya iPad’e de gidiyor. Ekosistem konusunda eline kimsenin su dökemediği Apple’ın, 3. parti uygulamalara da kendini açması ekosistem için oldukça faydalı olacak gibi görünüyor.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!