Reklam Alanı
Reklam Alanı

İş yerinde silahlı saldırıya uğrayan kasap, yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN- Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’da, iş yerinde O.K.’nin silahlı saldırısına uğrayan kasap Şelçuk Şahin yaralandı. Saldırı ve şüphelinin kaçma anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün saat 20.00 sıralarında Manavgat ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Kasap dükkanının yakınına gelen O.K., içerideki müşterilerin çıkmasını bekledi. İş yerinin boşalmasının ardından içeri giren O.K., kasap Selçuk Şahin’e tabancayla 4 el ateş edip, kaçtı. Mermilerden biri Selçuk Şahin’in karnına isabet etti. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye götürülüp ameliyata alınan Selçuk Şahin’in durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Akseki ilçesinde yaşayan O.K.’nin, Selçuk Şahin’in babasından alacağı olduğu, bunu Selçuk Şahin’den istediği, alamayınca da saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.
SALDIRI ANLARI KAMERADA
Bu arada saldırı ve şüphelinin kaçma anı, iş yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kasap dükkanının olduğu caddeye gelen ve başında şapka, yüzünde maske olan saldırganın, önce bir taksinin arkasından iş yerini kontrol ettiği, ardından caddenin karşısına geçerek dükkana girdiği, tabancasını çıkartıp Selçuk Şahin’e ateş ettiği, bu sırada caddede bulunanların panikleyerek kaçtığı, dükkandan koşarak çıkan saldırganın da caddenin karşı tarafından ara sokağa girip kaçtığı görülüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!