Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- BAĞCILAR’DA 90 BİN LİRA DEĞERİNDE CEP TELEFONU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem VAROL / İSTANBUL, (DHA) – BAĞCILAR’da girdikleri iş yerinden 90 bin lira değerinde cep telefonu çalan Suriye uyruklu 3 şüpheli yakalandı. Tutuklanan şüphelilerin iş yerine geliş anları da güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 21 Nisan günü saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi 628. Sokak üzerinde bulunan cep telefon satan bir dükkanda meydana geldi. Arkadaş oldukları öğrenilen Suriye uyruklu Mezin B.(16), Mahmud Ş.(25) ve Şerif B.(19) dükkanın kepengini ilk olarak yanlarında getirdikleri levye yardımı ile kaldırdı. Sonrasında dükkanın camını kıran şüpheliler, içeriye girerek dükkanda bulunan çelik kasanın içerisinden toplamda değeri 90 bin TL olan 27 cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi, en yakın polis merkezine giderek hırsızlık ihbarında bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Polis ekipleri, başlattıkları çalışma ile Mezin B., Mahmud Ş. ve Şerif B.’yi kaldıkları adreste yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ele geçirilen telefonlar ise dükkân sahibine iade edildi. Öte yandan, şüphelilerin dükkâna geliş anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntü dökümü
—————————
-Şüphelilerin adliyeye sevki
-Ele geçirilen ürünlerin emniyetteki sergisi
-Şüphelilerin geliş anı güvenlik kamera görüntüsü
-İçerisinden telefon çalınan çelik kasa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!