Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – KADIKÖY’DE DEĞERİ 2 MİLYON LİRALIK  OLAN HALILARI BÖYLE ÇALDILAR

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) KADIKÖY’de halı mağazasına araçlarıyla gelen maskeli 5 şüpheli, değeri yaklaşık 2 milyon lira olan 80 halıyı çaldı. O anlar kameralara yansıdı.
Olay geçen gün sabah saatlerinde Cemil Topuzlu Caddesi’nde bulunan halıcıda gerçekleşti. Sabah saatlerinde kapalı kasa ticari araçla halı mağazasına gelen kimliği belirsiz maskeli 5 kişi, levye ile kapıyı zorlayarak iş yerine girdi. Hırsızlar yaklaşık 2 milyon lira değerinde olan 80 parça lüks halıyı çaldı. Şüpheliler daha sonra geldikleri araçla kaçtı. Sabah mağazaya gelen işyeri sahibi ve çalışanlar halıların çalınmış olduğunu görerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerini izledi ve parmak izi çalışması yaptı. Hırsızlık anları mağazanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İş yeri çalışanı Mustafa Arslan, “Sabah saat sekize çeyrek kala gri renkte bir araçla gelen 4 ya da 5 kişi kapıyı levyeyle açtılar. Sağdaki halılarımız yetmiş seksen parçayı arabaya yüklemişler. Görüntülerde araçla kapıya sıfır yanaşıp kapıları açıyorlar. Kimse görmesin diye. Değeri yüksek halılar, el dokuması. Yaklaşık 2 milyon lira değerinde.” diye konuştu.

Görüntü dökümü
————–
-Hırsızlık anları
-Halı mağazasından görüntü
-Halılardan görüntü
-Çalışanların görüntüsü
-İş yeri çalışanı Mustafa Arslan ile röp
-Genel ve detay görüntüler

 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!