Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL (Özel)- BATMAN’DAKİ KAVGA BAHÇELİEVLER’E TAŞINDI; AKRABALAR TAŞ VE SOPALARLA BİRBİRİNE SALDIRDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL,(DHA)  – BAHÇELİEVLER’de akraba olan iki grup arasında silahların da kullanıldığı taşlı sopalı kavga çıktı. Kavgada bir kişi silahla, altı kişi ise taş ve sopalarla yaralandı. Kavganın Batman’daki arazi kavgasının devamı olduğu öğrenilirken, kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alındı. 
Olay, dün akşam saatlerinde Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi Papatya Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, Batman’ın bir köyünde yaşayan kişiler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Batman’da çıkan kavga sonrası İstanbul’da yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen kişiler sokakta tartışmaya başladı. Saatlerce süren tartışma yerini silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya bıraktı. Yaklaşık 50 kişilik grup bir anda sopalarla birbirine vurmaya başladı. Kavgada kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği bir kişi yaralanarak yere yığıldı. 6 kişi ise taş ve sopa darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı kişilere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına aldı. Kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kavganın çıktığı sokağın giriş ve çıkışı polis ekipleri tarafından kapatıldı. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kavgaya ilgili incelemeleri devam ediyor. 

YAŞANAN KAVGA ANI CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI
Kavga anı ise çevredekilerin cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki grubun elindeki sopalarla birine vurduğu, kavga sırasında silah sesleri duyuluyor. Bir başka görüntüde ise elinde havaya doğru tuttuğu silahı bulunan bir polis memurunun kavgaya havaya karışan kişileri sakinleştirmeye çalıştığı, kavga eden kişilerden bazılarının taş ve sopa fırlattığı görülüyor.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————–
Cep telefonu görüntüsü
—————-
-İki grubun sopalarla birbirlerine saldırması
-Silah seslerinin duyulması
-Elinde silah olan bir polisin kavga edenleri ayırmaya çalışması
-Detaylar

AKTÜEL GÖRÜNTÜ
Polis ekiplerinin çalışmaları
Olay yeri inceleme ekipleri detay
Sokaktan detay
Çevreden detay
Genel görüntü ve detay

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!