Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – (Özel) MALTEPE’DE HIRSIZ VETERİNER HEKİMİN CEP TELEFONUNU BÖYLE ÇALDI 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Ali Kerem BENGİ – Cemil ÖZDEMİR / İSTANBUL (DHA) MALTEPE’de veteriner hekimin muayenehanesine gelen bir kişi, koltuğun üzerindeki cep telefonunu çalarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay geçtiğimiz hafta Altıntepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, olayın yaşandığı saatte veteriner hekim Muhammet Albayrak, muayenehanesinde kediye müdahalede bulunuyordu. Bu sırada içeri giren bir kişi, önce etrafa bakındıktan sonra kimseyi göremeyince koltukta unutulan cep telefonunu gördü. Telefonu saniyeler için alan kişi, hızlı bir şekilde muayenehaneden çıkarak uzaklaştı. Kediye müdahale ettikten sonra odadan çıkan veteriner hekim Muhammet Albayrak, cep telefonunu göremeyince güvenlik kameralarını izledi. 
Telefonu çalınan Veteriner Hekim Muhammet Albayrak, “Biz muayenedeydik. Dışardan bir tane beyefendi geliyor, etrafa bakındıktan sonra koltuğun üzerindeki telefonu alıp hızlı bir şekilde çıkıyor ve koşmaya başlıyor” dedi. Yaşadığı üzüntüyü ifade eden Muhammet Albayrak, “Eğitim hayatım boyunca biriktirdiğim tüm bilgiler cep telefonumdaydı. Onları kaybettiğim için çok üzgünüm” şeklinde konuştu.  
Veteriner hekim olayın ardından yaşanan hırsızlığı polise ihbar ederken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.  

Görüntü Dökümü 
——————————— 
(Güvenlik Kamerası) 
-Bir kişinin dükkana girmesi 
-Koltuğun üzerindeki cep telefonu alıp kaçması 
-Genel ve detaylar 
(AKTÜEL GÖRÜNTÜ)     
-Veteriner Hekimi Muhammet Albayrak ile röp 
-Dükkandan detaylar 
-Telefonun çalındığı koltuktan detay 
-Genel ve detaylar 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!