Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI, KAÇARKEN ÇOCUĞA ÇARPTI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR- Emin YEŞİL/ İSTANBUL,(DHA)  GAZİOSMANPAŞA’da havaya ateş açan ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü, Sultangazi’de çocuğa çarptı. Kaçan şüpheli gözaltına alınırken, tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay saat 15.00 sıralarında Gaziosmanpaşa’da yaşandı. İddiaya göre, İ.G. isimli bir sürücü, 34 PS 1060 plakalı otomobil ile seyir halindeyken silahla havaya ateş açmaya başladı. Polis ekipleri sürücüyü durdurmak için dur ihtarında bulundu. Sürücü, kaçmaya başladı. Uzun kovalamaca sonucu sürücü Sultangazi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bir çocuğa çarptı. Otomobilden inen İ.G. polis ekipleri tarafından yakalandı. Silahına da el konuldu. Otomobilin çarptığı küçük yaştaki çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yakalanan kişi ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

Görüntü dökümü:
Cep telefonu kamerası detay
Çevreden detay
Polisten detay
Otomobil detay
Genel görüntü ve detay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!