Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- POLİSTEN KAÇAN ŞÜPHELİLERİN OTOMOBİLLE ÇARPTIĞI BEKÇİ ŞEHİT OLDU

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL (DHA)  KÜÇÜKÇEKMECE’de polisten kaçan şüphelilerin otomobille çarptığı iki bekçiden, Kansu Turan tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
Olay, Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde dün saat 02.00 sıralarında yaşandı. Bağcılar’da alkollü olan bir kişinin çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, Önder Çınar’ın kullandığı 34 JDD 85 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin uyarısına aldırış etmeyen sürücü, kaçtı. Bir süre polisten kaçmaya devam eden şüpheli, Küçükçekmece istikametine doğru aşırı süratli şekilde ilerledi. Şüpheli, 2. Hürriyet Caddesi’ne geldiği sırada denetim yapan gece bekçilerine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle denetim noktasındaki 2 bekçi yola savruldu. Bekçilerden Kansu Turan’ın diz altından sol bacağı koparken, Kadir Aykutluğ’un çeşitli yerlerinde kesikler ve yırtıklar oluştu. Sürücünün kaçtığı otomobil ise caddedeki aydınlatma direğine de çarparak yaklaşık 200 metre sonra durdu. Polis ekiplerinin bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 bekçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaçan sürücü Önder Çınar(38)’ı kaza sonrası gözaltına aldı. Şüpheli sürücü, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sonrası gözaltına alınan Çınar’ın alkollü olduğu ileri sürüldü.

HASTANEDE ŞEHİT OLDU
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan bekçilerden Kansu Turan yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer bekçi Kadir Aykutluğ’un tedavisine devam ediliyor.

Görüntü dökümü:
——————-
-olay anı güvenlik kamerası
-Aktüel görüntü

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!