Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – ŞİŞLİ’DE YAŞLI ADAMI DOLANDIRAN 2 ŞÜPHELİ, YAKALANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber: Hasan YILDIRIM – Özgür EREN İSTANBUL(DHA) Şişli’de kendilerini polis ve savcı olarak tanıttıkları yaşlı adamı, “Kimlik bilgilerin terör örgütünün eline geçtiö diyerek, 150 bin lira dolandıran 2 şüpheli, Şişli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince güvenlik kamerasından tespit edilerek, yakalandı. Şüphelilerin yaşlı adamı takip etmeleri ve ellerinde poşetle yürümeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Dolandırıcılık olayı, geçen hafta, Şişli Feriköy’de yaşandı. M.Ç. adlı yaşllı adamı telefonla arayan 2 kişi kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgilerin terör örgütünün eline geçti. Bankadaki ve evindeki paralarla ziynet eşyalarını bir poşete koyarak, bildirdiğimiz adrese getir” dedi. M.Ç. de evindeki 10 bin dolar ile 8 altın bilezik, 21 çeyrek altın, 2 yarım altın ve 8 altın yüzüğü poşete koyarak, söylenen adrese götürdü. İki şüpheli, takip ettikleri yaşlı adamın bıraktığı poşeti alarak, kayıplara karıştı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı adamın şikayeti üzerine araştırma başlatan Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,  güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerinden eşkalleri belirlenen şüphelilerin B.P. ile M.A . olduğu saptandı. İkili, evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin kaçtığı aracın sürücüsü F.B. de gözaltına alındı. F.B., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü:
Yaşlı adamı takip eden dolandırıcılar
Yaşlı adamın elindeki poşet
Poşeti alan dolandırıcıların gidişi
Genel ve detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!