Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – SOKAK KÖPEKLERİ GENÇ KIZA SALDIRDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA
Arnavutköy’de sokak köpeklerinin saldırdığı genç kız elinden yaralandı.
Olay, önceki gün öğle saatlerinde Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi’nde Ünsiyet Sokak’ta meydana geldi. Sokakta yürüyen 20 yaşındaki Sümeyye Yılmaz’ı  4 sokak köpeği saldırdı. Can havliyle bir apartmanın girişine sığınan Sümeyye Yılmaz’a saldıran köpeklerden biri, talihsiz kızın bir parmağını ısırdı. Sığındığı binadaki komşuları ve mahalle sakinlerinin yardımına koştuğu genç kız, yaşadığı korkuyla birlikte bayılarak kanlar içinde yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sümeyye Yıldız’ı ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürdü. 

GENÇ KIZIN PARMAĞI CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI
Gelinine köpeklerin saldırdığını söyleyen Gülcan Okur, “Bana mahallede bulunan bir çocuk haber verdi olayı. Koşa koşa geldim yardım etmek için yetişemedim, daha demin telefonla aradım korkudan ve ağlamaktan konuşamıyor parmağı kopmuş. 4-5 tane köpek saldırmış gelinime. Geçen günlerde bir kere daha kovalamıştı. Sürekli bu olayla karşılaşıyoruz. Burada aç kalan köpeklerden sokağa çıkamaz olduk artık, bir tane köpeğe taş atsak suçlu oluyoruz ne yapacağımızı şaşırdık artık. Köpek beni ısırsın mı ben ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum.” dedi. 
Köpeklerin saldırısı sonucu işaret parmağında ciddi bir parçalanma söz konusu olan ve ambulansla hastaneye götürüle Sümeyye Yılmaz’ın ameliyata alındığı öğrenildi. 

Görüntü dökümü:
———-
-Genç kızın yaralı parmağından görüntü
-Gülcan Okur röp.
-Mahalleli röpler
-Mahalleden görüntü
-Köpeklerden görüntü
-Detaylar

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!