Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – SULTANBEYLİ’DE FIRINDAKİ SAHTE POLİS KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TINBEK/İstanbul,(DHA) Sultanbeyli’de girdiği fırında kendisini polis olarak tanıtan ve firma bilgilerine ulaşmaya çalışan M.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı. 
Polis Ekipleri, 05 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.30 sıralarında Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Reyhanoğlu Caddesi’ndeki fırına kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin geldiği ve işyerine ait araçlar ve işyeri sahibi hakkında bilgi almaya çalıştığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis ekipleri, adreste bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kameraların incelenmesinin ardından, bu kişinin M.Y. (37) belirlendi. M.Y. aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan araştırma sonucu, yakalanan M.Y.’nin de fırıncılık mesleğini yürüttüğü ve aynı şekilde başka bir fırın işletmesine giderek burada da kendisini polis olarak tanıttığı belirlendi. Araştırmaların devamında, polis olduğu iddiasıyla gösterdiği kartın, yine kendisi gibi fırıncı olan ve askeri birimlere ekmek dağıtan abisi F.Y. isimli kişiye ait “Askeri Komutanlık Sürekli Giriş Kartı” olduğu ve şüphelinin geçmiş tarihlerde 4 farklı konudan suç kaydı olduğu da belirlendi.
Yakalanan ve hakkında “Kamu Görevinin Usulsüz Üstlenilmesi” suçundan işlem yapılan M.Y. sevk edildiği mahkemede serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
-şüphelinin bir esnafın yanında bilgi almaya çalışırken görüntüsü
-şüphelinin esnafla konuşma görüntüleri
-genel ve detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!