Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da aşı kuyruğu akşam da devam etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat DELİKLİTAŞ-Ramazan EĞRİ-Cemil ÖZDEMİR-Gamze ŞİMŞEK-Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA)-SGK’ya kayıtlı çalışanlar ve 40 yaş üstü vatandaşlar, koronavirüs aşısı olmak için mesai bitiminden itibaren hastanelere koştu. İşlemlerin sona ereceği 23.00’a kadar aşılarını olmak isteyen vatandaşlar hastane önlerinde yoğunluk oluşturdu. 
Koronavirüs aşısı programına 40 yaş ve üzeri vatandaşlarla birlikte SGK’ya kayıtlı tüm çalışanların dahil edilmesiyle birlikte, sırası gelenler hastanelere koştu. İstanbul genelindeki hastanelerde gündüz saatlerinde yaşanan yoğunluk, akşam saatlerinde de devam etti. Mesailerinin bitmesiyle birlikte hastanelere akın eden vatandaşlar içeride ve dışarıda aşı kuyruğu oluşturdu.  
Saat 23.00’a kadar sürecek olan aşı işlemleri için kendilerine ayrılan alanlarda bekleyen vatandaşlar, form doldurduktan sonra, isimlerinin okunmasıyla birlikte içeri alındı. 
İstinye Devlet Hastanesi yanında bulunan alana kurulan çadırlar önünde aşı için bekleyen vatandaşlar, form doldurma sıralarına göre tek tek çağrılarak aşılarını oldular.
Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise aşı sırasının yanı sıra hastane bahçesinde araç kuyruğu da gözlendi. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise ilk güne nispeten daha az yoğunluk yaşandı.
Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise hem içeride hem de dışarıda aşı yoğunluğu yaşandı. 

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!