Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da koronavirüs denetimleri – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL’da koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu ulaşım araçları denetlendi. Sürücü ve yolcular koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarıldı. Avcılar’daki denetimlerde ayakta yolcu aldığı tespit edilen minibüs şoförüne ceza kesildi. Sarıyer Büyükdere Caddesi Maslak İTÜ metro önünde koronavirüs denetimi yapıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi. Denetimlerde sürücülerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması ile araçların ruhsat ve sigorta durumlarını kontrol edildi.

AVCILAR’DA DA DENETİM
Avcılar’da, polis ekipleri toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yaptı. Denetimlerde ayakta yolcu aldığı tespit edilen minibüs şoförüne ceza kesildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında polis ekipleri, getirilen tedbirleri ihlal eden toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yaptı. Avcılar Firuzköy Bulvarı’na kurulan denetim noktasında minibüs ve taksiler durdurularak denetlendi. Yapılan denetimlerde ayakta yolcu aldığı tespit edilen bir minibüsün şoförüne ceza kesildi. Ayakta yolculuk yapan vatandaşlar ise minibüsten inip yürüyerek yolların devam etti.

(Fotoğraf)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!