Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir merkezli 49 ilde FETÖ operasyonun: 54 gözaltı – Yeniden

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Davut CAN/ İZMİR, (DHA)- İZMİR merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonda, 54 kişi gözaltına alındı. Operasyonların sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında çalışma yaptı. FETÖ mensubu olduğu ileri sürülen Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı’ndan muvazzaf askerler ile 10’u darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi, 64 askeri personel ve 14’ü aktif görevde olan 20 polis memuru hakkında gözaltı kararı verildi. Savcılık talimatıyla 84 şüphelinin gözaltına alınması için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Terörle Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından İzmir merkezli 49 ilde gece yarısından itibaren eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda 54 kişi gözaltına alınırken, sayının artabileceği belirtildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!