Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir’deki FETÖ operasyonu; 1’i ihraç emniyet müdürü, 8 kişi tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)- İZMİR’de, FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden, aralarında meslekten ihraç emniyet müdürü Akın Karakuş’un da bulunduğu 8 kişi tutuklandı, diğerleri ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında ‘ByLock’ kaydı, kapatılan Bank Asya’da hesap artışı, müzahir dernek üyeliği ile SGK kaydı olan ve daha önceki operasyonlarda gözaltına alınan örgüt üyelerinin ifadelerde isimleri geçen şüphelilerin yakalanmasına yönelik 16 Nisan günü operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet müdürü Akın Karakuş’un da bulunduğu 29 şüpheli, gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından dün şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden aralarında Akın Karakuş’un da bulunduğu 8 kişi tutuklandı, 21 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!