Reklam Alanı
Reklam Alanı

Judo Olimpik Milli Takımı, Büyükler Avrupa Şampiyonası için Portekiz’e gitti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA)-Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Şampiyonası için olimpik judo milli takımı bugün hava yoluyla bu ülkeye gitti. 
Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları’na az bir süre kala, judoda olimpik yol müsabakalarının geri sayımında kalan üç faaliyet arasında yer alan Büyükler Avrupa Şampiyonası, 16 Nisan tarihinde başlayacak. Olimpik mücadele ve prova niteliği taşıyan müsabakalarda Türkiye, 5 kadın ve 9 erkekten oluşan toplam 15 milli judocu ile tatamide yer alacak.
45 ülkeden 151 kadın ve 214 erkek judocunun kayıt yaptırdığı Avrupa Şampiyonası’nda, ay-yıldızlı judocular mücadele edecek olimpik milli takımı şu isimlerden oluştu:
Kadınlar; 48 kiloda Gül Kader Şentürk ve Ebru Şahin, 52 kiloda İrem Korkmaz, 70 kiloda Minel Akdeniz ile +78 kiloda Kayra Sayit.
Erkekler; 60 kiloda Mihraç Akkuş ve Salih Yıldız, 73 kiloda Bilal Çiloğlu ve Bayram Kandemir, 81 kiloda Vedat Albayrak ve Muhammed Mustafa Koç, 90 kiloda Mihael Zgank, 100 kiloda Mert Şişmanlar ve +100 kiloda Cemal Erdoğan.

(FOTOĞRAFLI) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!