Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kaçak tütünü sahte bandrolle satan belediye işçisi gözaltına alındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, belediye işçisi M.K., sahte bandrolle kaçak tütün sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçe belediyesine bağlı Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan M.K. adlı işçinin, kaçak tütün sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Polis ekipleri, 3 günlük takibin sonunda M.K.’nin evi ile 2 ayrı adrese baskın yaptı. Adreslerde yapılan aramalarda, 212 bin 400 makaron, 601 sahte bandrol, 193 kutu nargile kömürü, 110 şişe elektronik sigara likidi, 5 kilo tütün, 28 paket sigara sarma kağıdı ve 3 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
Kaçak ürünler, İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. M.K.’nin güneydoğu illerinden kargo ile getirttiği kaçak tütün ve mamullerini sahte ve orijinal ürünlerden söktüğü bandrolleri yapıştırarak, piyasaya sürdüğü öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!