Reklam Alanı
Reklam Alanı

KADIKÖY VE EMİNÖNÜ’NDE 4 AYRI İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TINBEK / İstanbul,(DHA)
Kadıköy ve Eminönü’nde farklı tarihlerde 4 ayrı hırsızlık konusunu gerçekleştiren yabancı uyruklu A.N. isimli kişi polis ekipleri tarafında Kadıköy’de gözaltına alındı. Yakalanan şüphelinin gerçekleştirdiği hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri, Kadıköy ve Eminönü ilçelerinde farklı tarih ve adreslerde meydana gelen toplam 4 hırsızlık olayı ihbarı aldı. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda zanlının Filistin uyruklu A.N. olduğu belirlendi. Harekete geçen polis, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Kuşdili Caddesi üzerinde şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlının üst aramasında 2 bin 280 TL para ele geçirildi. 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA 
Öte yandan 4 ayrı hırsızlık yaptığı belirlenen A.N. isimli kişinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde zanlı önce bir mağazadan diz üstü bilgisayar çalıyor. Ardından başka bir işyerinden telefon, bir giyim mağazasından da çanta içerisinde içinde 2 bin TL bulunan cüzdanı çalarken son olarak ise bir ayakkabı mağazasındaki hırsızlık olayı saniye saniye görüntüleniyor.   

SERBEST BIRAKILDI
Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan A.N. emniyetteki işlemlerinin adından, 19 Şubat tarihinde sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Görüntü dökümü:
———–
-Zanlının 4 ayrı yerde yaptığı hırsızlık anları(Güvenlik kamerası)
-Zanlının gözaltı görüntüleri
-Genel ve detaylar

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!