Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kadıköy’de klasik otomobillerle “Yaşasın Cumhuriyet” konvoyu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL (DHA) KADIKÖY’de 98 klasik otomobil sürücüsü Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yılı nedeniyle konvoy oluşturdu.
Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, 60. Yıl Göztepe Parkı’nda bir araya geldi. Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yılı dolayısıyla 98 klasik otomobilden oluşan ‘Yaşasın Cumhuriyet’ konvoyu yola çıktı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenen klasik otomobillerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Konvoy, Bağdat Caddesi’nden Kadıköy istikametine ilerledi. Çevredekiler de ellerindeki bayrakları sallayarak kutlamalara katıldı. Klasik otomobilcilerin konvoyu Kızıltoprak’ta sona erdi.
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Hakan Arvay “Cumhuriyetimizin 98. yılı anısına İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği olarak 98 klasik araçla bir konvoy oluşturduk. Cumhuriyet coşkusunu burada yaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramının kutluyoruz” diye konuştu. Konvoya katılan Tanju Demirer, “Çok duyguluyum. Emekli öğretmenim. Her yıl 29 Ekim’de okulumdaki törene giderken büyük bir coşkuyla, büyük bir heyecanla gidiyordum. Bugün de torunumla oğlumla katıldım. Torunumla ilk Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. Onun için çok duyguluyum” diye konuştu.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!