Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kadıköy’de takla atan otomobildeki anne ile kızı yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA) – KADIKÖY’de çarpışan iki otomobilden biri takla attı. Takla atan otomobildeki anne ile kızı yaralandı. Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan anne ile kızı hastaneye kaldırıldı. 
Kaza, saat 17.40 sıralarında Kadıköy Eğitim Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan ana caddeye çıkan 34 DB 0562 plakalı otomobilin çarptığı 34 TA 4245 plakalı otomobil takla attı. Takla atan otomobildeki anne ile kızı çevredekiler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı anne ile kızı hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayı gören çevredeki esnaf Serkan Baklacıoğlu, “İçeride çalışıyorduk, burada esnafız. Çok yüksek bir ses duyduk ve dışarı çıktık. Arabanın takla attığını gördük. İçeriden bir kız çocuğu çıktı annesiyle beraber. Ufak kız çocuğunun başında az bir kanama vardı ama şu an sağlık durumu iyi. Biz bu cadde için defalarca İBB’ye mail attık. En sonunda galiba burada birisi ölecek, ondan sonra buraya bir kasis yapacaklar. İki tane ‘dur’ tabelası koydular buraya bunların haricinde bir şey yapılmadı” dedi.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!