Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karadeniz’de palamut da bollaştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selçuk BAŞAR-Aleyna KESKİN/TRABZON, (DHA) – TRABZON’da av sezonunun başlamasıyla tezgahlarda istavritin yanı sıra palamut bolluğu da yaşanmaya başladı.
1 Eylül’de başlayan av sezonu ile birlikte, Karadenizli balıkçılar ağları denize bırakmayı sürdürüyor. Trabzon’da bolca avlanan istavritin yanı sıra palamut da kendini göstermeye başladı. Palamudun tanesi 15 ile 25 TL arasında, istavrit 15 TL, hamsi 20 TL, mezgit ise 40 TL’den satılıyor. Denizlerde av sezonunun başlamasıyla yaşanan bolluk, hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.
‘BALIKLARDA DA BOLLUK VAR’
Balıkçı Gökmen Aydın, balık çeşitliliğinin bol olduğunu belirterek, “Yeni av sezonunda balık fiyatları ucuz. Balıklarda da bolluk var. Deniz soğuyunca balık daha da fazlalaşacak. Şu an palamut bollaştı. Hamsi ise yeni çoğalmaya başladı” dedi.
Bünyamin Osmanoğlu ise, “Tezgahlar çok canlı duruyor. Bugün palamut ve istavrit aldım. Sezonu dört gözle bekliyorduk. Şu an için çeşitlilikten ve fiyatlarından memnunuz. İstanbul’a göre balığı biz daha ucuza yiyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!