Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karışan cenazesi Elazığ’a getirilen Yıldırım, toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ALMANYA’da hayatını kaybeden Mehmet Zeki Yıldırım ile Mustafa Özdemir’in (70) cenazeleri karıştı. Türkiye’ye getirilip Trabzon’da toprağa verilen Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazesi, mezar yeniden kazılıp çıkarılarak getirildiği Elazığ’ın Kovancılar ilçesi Yukarı Demirci köyünde defnedildi. 

Almanya’da bilinmeyen nedenle hayatını kaybeden Elazığlı Mehmet Zeki Yıldırım’ın ve aynı ülkede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Trabzonlu Mustafa Özdemir’in (70) cenazeleri, işlemlerinin tamamlanmasının ardından uçakla Türkiye’ye gönderildi. Cenazeler karışınca Elazığlı Mehmet Yıldırım’ın cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında Akçaabat ilçesi Akçaköy Mahallesi’nde toprağa verildi.

Elazığlı Mehmet Zeki Yıldırım’ın yakınları ise kente getirilen cenazeyi teşhis etmek için morga gitti. Ancak cenazenin Yıldırım’a ait olmadığı belirlendi. Yapılan araştırmada, cenazelerin karıştığı saptandı. Yıldırım’ın cenazesinin Trabzon’da toprağa verildiği, Mustafa Özdemir’in cenazesinin ise Elazığ’a getirildiği tespit edildi. Morga teşhis için giden Yıldırım’ın yakınları, Özdemir koronavirüsten yaşamını yitirdiği için karantinaya alındı.

Mustafa Özdemir’in cenazesi, Trabzon’a gönderilerek Akçaabat ilçesi Akçaköy Mahallesi’nde toprağa verilirken, ilçedeki mezar yeniden kazılıp, Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazesi çıkarılarak Elazığ’a yollandı. Yakınları karantinada olan Yıldırım’ın cenazesi, Kovancılar ilçesi Yukarı Demirci köyünde toprağa verildi.
Görüntü Dökümü:
-Cenazenin defnedilmesi

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!