Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kayseri’de uyuşturucu imalatında kullanılan 2 ton kimyasal madde ele geçirildi: 7 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KAYSERİ’de yüksek miktarda metamfetamin üretip, piyasaya süren şebeke çökertildi. Polisin 3 ayrı adrese düzenlediği operasyonda metamfetamin imalatında kullanılan 2 ton kimyasal madde ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte yüksek miktarda metamfetamin üretip, piyasaya süren şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 1 yıl süren teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin üretim yeri olarak eski un fabrikasını kullandığı saptandı. Üretim yerine ve depo olarak kullanılan iki farklı adrese 9, 10 ve 11 Mart tarihlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda çete lideri İ.K. ile birlikte E.T., M.Ö., R.D., İ.E., S.A. ve M.G. gözaltına alındı. Baskın yapılan 3 adreste yapılan aramalarda 2 tona yakın metamfetamin maddesi imalatında kullanılan kimyasal madde ile çok sayıda laboratuvar malzemesi ve 2 adet tartımda kullanılan terazi ele geçirildi.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen E.T. ve M.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, İ.K, R.D, İ.E, S.A ve M.G. bugün adliyeye sevk edildi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Ele geçirilen malzemeler

Haber: Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)-

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!