Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kedisini öldüren köpeğin sahibini tabancayla vurdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)- BOLU’da Gürsel S. (53), dün kedisini öldüren köpeğin bugün bağlı olmaması nedeniyle tartıştığı sahibi zabıta Yücel Güler’i (53) tabancayla vurarak, yaraladı. Köpeğe de tüfekle ateş eden ancak vuramayan Gürsel S., gözaltına alınırken, “3-4 yıllık komşuyuz. Zabıtalığına güvenip, racon kesti. Dün köpeği, kediyi parçaladı. Ben de ‘Bağla’ dedim; bugün bağlamadı, küfretti” dedi. 
Olay, saat 09.30 sıralarında, Dağkent Mahallesi 4’üncü Sokak’ta meydana geldi. Yan yana villalarda oturan komşulardan Yücel Güler’in bahçesinde beslediği köpeği, iddiaya göre, dün Gürsel S.’nin bahçesine atladı. Köpek, saldırdığı kedinin ölmesine neden oldu. Gürsel S. de aynı gün tartıştığı Güler’e, köpeğini bahçede bağlı tutmasını söyledi. Köpek bugün de bahçede bağlı olmayınca 2 komşu arasında tekrar çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Gürsel S., evinden aldığı tabancayla Güler’e ateş açtı. Mermilerden biri, Güler’in vücuduna isabet etti.
KÖPEĞE DE TÜFEKLE ATEŞ ETTİ 
Gürsel S., daha sonra evden tüfeği alıp, bu kez köpeğe ateş etti ancak saçmalar, hayvana isabet etmedi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yücel Güler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bolu Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan Güler’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Hollanda’da emekli olduktan sonra Bolu’ya yerleştiği öğrenilen Gürsel S. ise bahçede bekleyip, gelen polislere olayı anlattı. Gözaltına alınan Gürsel S., “Zabıtalığına güvenerek, racon kesti. Dün köpeği, kediyi parçaladı; çoluğa çocuğa saldırdı. Ben de ona ‘Bağla’ dedim, bugün de bağlamadı, küfretti. 3-4 yıllık komşuyuz” dedi.

​FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!