Reklam Alanı
Reklam Alanı

Keşan’da arife günü yoğunluğu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne),(DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, arife günü nedeniyle, çarşı merkezindeki açık olan iş yerlerinde yoğunluk yaşandı. Polis, ‘tam kapanma’ tedbirlerini ihlal ederek kapalı olması gereken işletmeler için de tutanak tuttu.
Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 17 günlük tam kapanma kararları kapsamında arife günü nedeniyle Keşan ilçesinde denetimler artırıldı. 10.00-17.00 saatleri arasında açık olan market, kasap, manav ve kuruyemişçilerde arife günü olması nedeniyle alışveriş yapmaya gelenler yoğunluk oluşturdu. Polis ekipleri, zaman zaman iş yerleri önünde oluşan kuyrukta bekleyenleri sıraya sokarak, sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıda bulundu. İlçe genelinde denetimleri sıklaştıran polis ekipleri, araçlarıyla izin belgesi olmadan dışarı çıkanlar ile yürüyüş mesafesi dışında alışverişe gidenlere cezai işlem uyguladı.
Ayrıca kısıtlama kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyetine devam ettiği belirlenen iş yerlerine de tutanak düzenlenerek, kapatıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!