Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kırıkkale’de TIR’da takograf hilesine 10 bin TL ceza

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’de ihbar üzerine durdurulan oksijen gazı yüklü TIR’da yapılan kontrolde, takograf cihazında hile yapıldığı saptandı. TIR’da takılı 2 takograf ve uzaktan kumandalı bir düzenek kurulduğunu tespit eden polis, firmaya 10 bin 195 TL ceza uygularken, sürücü gözaltına alındı.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bir TIR’ın takografında hile yapıldığı ve çeşitli düzenek kurulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki kontrol noktasında H.B. yönetimindeki oksijen gazı yüklü 54 AFP 984 plakalı TIR’ı durdurdu. TIR’a binerek bir süre yolculuk yapan polisler, takograf ile kilometre göstergesinin aynı olmadığını tespit ederek, TIR’ı Yeni Sanayi Sitesi’ne getirdi. Burada yapılan incelemelerde, TIR’da takılı 2 takograf ve uzaktan kumandalı bir düzenek kurulduğu tespit edildi. 
Polis ekipleri, aracın kayıtlı olduğu firmaya, ‘Takograf veya taksimetre cihazlarını bozuk imal etmek veya bozulmasına vasıta olmak, bu durumdaki cihazları araçlarda kullanmak’ suçundan 10 bin 195 TL ceza uyguladı. Araç sürücüsü ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!