Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kız arkadaşını ağır yaraladığı bıçakla yaşamına son verdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Buca ilçesinde İlkay Ayeş (25), tartıştığı kız arkadaşı Sena A.’yı (24) bıçaklayarak ağır yaraladı. Aynı bıçakla kendini de yaralayan Ayeş, hayatını kaybetti. 
Olay, saat 11.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi 220 Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. İlkay Ayeş, kız arkadaşı Sena A.’nın evine geldikten sonra aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ayeş, yanında getirdiği bıçağı birçok kez Sena A.’ya sapladı. Sena A., kanlar içinde yere yığılırken Ayeş, aynı bıçakla kendini de yaraladı. Sesleri duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Ayeş’in hayatını kaybettiği, Sena A.’nın ise ağır yaralandığı belirlendi. Sena A., ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Ayeş’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!