Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Kız isteme’ yolunda kaza; devrilen minibüsteki 17 kişi yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaşar COŞKUN/ SEYDİŞEHİR (Konya), (DHA)- KONYA’nın Seydişehir ilçesinde, aniden önüne çıkan hayvana çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı minibüs devrildi. Kazada 17 kişi yaralandı. Araçtakilerin, kız istemek için Antalya’ya gitmek üzere Amasya’dan yola çıktığı öğrenildi.
Kaza, saat 06.00 sıralarında, Seydişehir ilçesi Gevrekli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Enver Sefa Üçbudak (36), iddiaya göre, kullandığı 50 SC 786 plakalı minibüsle önüne çıkan domuza çarpmamak için manevra yaptı. Üçbudak’ın kontrolünden çıkan minibüs, devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Enver Sefa Üçbudak ve araçta bulunan Hacer Karakaya, Osman Gök, Hasibe Gök, Şafak Öztürk, Yılmaz Öztürk, Recep Karakaya, Derin Su Öztürk, Hasibe Gök, Öznur Atlı, Demirhan Atlı, Osman Furkan Karakaya, Gökhan Gök, Aynur Gök, İlknur Gök, Alaaddin Taha Karakaya ile Tayfur Öztürk yaralandı. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi Seydişehir Devlet Hastanesi’nde yapılan ve sağlık durumu ağır olan Demirhan Atlı, Öznur Atlı, Hacer Karakaya da Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Amasya’dan yola çıkan minibüstekilerin, kız istemek için Antalya’ya doğru gittiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!