Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kocaeli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergün AYAZ- Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’de iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. İzmit Kent Ormanı bölgesinde kar kalınlığı 30 santimi geçti.
Kocaeli’nde dün gece de etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkiledi. İzmit Kent Ormanı ve Bayındırlık bölgelerinde kar kalınlığı 30 santimi geçti. Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu yol ise kar küreme araçlarıyla açılırken, aynı zamanda tuzlama çalışması yapıldı. Belediye ekipleri üniversite çevresinde bulunan köprülerdeki merdivenlerde temizlik çalışması yaptı.
Eğlenmek isteyenler ise çocuklarıyla birlikte Kent Ormanı’na geldi. Çocukları kar topu oynaması için Kent Ormanı’na getirdiklerini söyleyen İlayda Özhan, “Kent merkezinde oturuyoruz. Kar yağışı olunca çocukları buraya getirdik. Yüksek olduğu için her zaman bol kar oluyor. Sık sık geliyoruz buraya kar yağdığında. Mart ayında böyle bir kar yoğunluğu olacağını da tahmin etmemiştik. Bize de sürpriz oldu ve değerlendirmek istedik” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!