Reklam Alanı
Reklam Alanı

Konya’da, Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde çıkan yangın korkuttu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Salih BÜYÜKSAMANCI- Duygu KARAKOÇ/KONYA, (DHA)- KONYA’da Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nin çatısında yapılan yalıtım tadilatı sırasında işçilerin kullandığı makinenin alev alması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu. Binanın spor salonu bölümünde antrenman yapan İl Spor Okulu öğrencileri tahliye edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.  
Yangın, saat 16.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aslanlı Kışla Caddesi’nde bulunan Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nin çatısında çıktı. İl Spor Okulu öğrencilerinin bina içerisinde antrenman yaptığı esnada binanın yalıtım tadilatı yapan işçilerin makinesi alev aldı. Yalıtım malzemelerinin tutuşmasının ardından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Merkezin içerisinde antrenman yapan öğrenciler ise görevliler tarafından hemen tahliye dildi. İtfaiye ekipleri hem içerden hem de dışarıdan yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede kontrol alarak yangını söndürdü.
YANGINDA YARALANAN OLMADI
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, “Yangının Spor ve Kongre Merkezi’nin çatı katında yapılan tamir sırasında yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıktı. İçerde spor yapanlar tahliye edildi, yangında yaralanan olmadı” dedi.
SEMA TÖRENLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Yangının yaşandığı Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Merkez, her yıl düzenlenen Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında Şeb-i Arus törenlerinin düzenlendiği yer olarak da biliniyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!