Reklam Alanı
Reklam Alanı

Konya’nın 9 ilçesinde 33 kişi sobadan zehirlendi, 3 kişi hayatını kaybetti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)- KONYA’nın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi öldü, 33 kişi ise hastanede tedaviye alındı.
Kentte dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve etkisini artıran fırtına nedeniyle soba zehirlenmeleri meydana geldi. Selçuklu, Meram, Doğanhisar, Güneysınır, Hüyük, Derbent, Cihanbeyli, Çeltik ve Karapınar ilçelerinde 10 evden 33 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Bu kişiler, çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  
3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Doğanhisar ilçesi Konakkale Mahallesi’nde, Bahriye Arslan (69) ve eşi Hüseyin Arslan (69), evlerinde yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hüseyin Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Karapınar ilçesinde ise Hankapı Mahallesi Parlak Sokak’taki evlerinde Cavit Parlak (74) ve eşi Fethiye Parlak’a (75), ulaşamayan yakınları, durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Adrese gelen ekipler, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Zehirlenmelerle ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!