Reklam Alanı
Reklam Alanı

Koronavirüs hastası, ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tugay BEKTAŞ/DÜZCE, (DHA)- DÜZCE’de, koronavirüs tedavisi gören Nursel Duman (43), durumu ağırlaşınca ambulans helikopterle Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi’nde koronavirüs tedavisi gören Nursel Duman, durumu ağırlaşınca Ankara Şehir Hastanesi’ne sevkine karar verildi. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans helikopter istendi. Düzce Üniversitesi stadına inen helikopter, Nursal Duman’ı alarak Ankara’ya götürmek üzere havalandı.
İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, “Sağlık Bakanlığımız 7/24 acil sağlık hizmetlerinde her türlü ulaşım aracıyla ülkemizde yaşayan herkese bu hizmetleri sunuyor. İnşallah bu hastamızda Ankara Şehir Hastanesi’ne şifa bulmak için ulaştırılacak. Hastamız 43 yaşında. Koronavirüs nedeniyle akciğerlerinde hasar oluştu ve yaşam destek ünitesine bağlı. Bu kapsamda ileri tetkik ve tedavisi için Ankara Şehir Hastanesi’yle görüşülüp organize edildi” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!