Reklam Alanı
Reklam Alanı

Koronavirüsü yenen Erzurum Valisi Memiş: Ağır hastalık dönemi geçirdim

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZURUM, (DHA)- ERZURUM Valisi Okay Memiş’in 14 gün süren tedavisinin ardından son yaptırdığı Covid-19 testi negatif çıktı. Şehir Hastanesi’nden taburcu edilen Vali Memiş, ağır hastalık dönemi geçirdiğini belirterek, maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı. 
Covid-19 aşısının ilk dozunu 19 Şubat’ta, merkez Palandöken ilçesindeki Mareşal Çakmak Hastanesi’nde olan Vali Okay Memiş’in 18 Mart’ta yaptırdığı test, pozitif çıktı. Erzurum Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan Vali Memiş’in yaptırdığı son testin sonucu ise negatif geldi. Hastaneden taburcu edilince işbaşı yapan Memiş, ağır hastalık dönemi geçirdiğini söyledi. 
Kurallara uymasına rağmen virüse yakalanmaktan kurtulamadığını belirten Vali Memiş, “Ülkemizin her yerinde olduğu gibi halen devam etmekte olan salgın döneminde bizler de sürekli sahada vatandaşlarımızın yanında olduk ve etkin bir mücadele için elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Lakin virüsü kaptığım günden itibaren oldukça ağır bir hastalık dönemi geçirdim. Spor yapan, sağlığına ve tüm kurallara riayet eden biri olarak, günlerce tedavi görmek durumunda kaldım. Covid-19 testimin pozitif çıktığı günden itibaren karantina sürecinde modern hastanelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın önemini bir kez daha yakından görmüş oldum. Canlarını hiçe sayan, tek gayeleri vatandaşa hizmet olan sağlık çalışanlarımız 1 yıldır büyük yükün altındadırlar. Rabb’imden bu salgını bir an evvel ülkemizin ve dünyanın üzerinden kaldırmasını niyaz ederken, bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak istiyorum ki eğer salgın öncesi günlerimize bir an önce dönmek istiyorsak maske, mesafe ve temizlik kuralına mutlaka uyalım” dedi. 
Vali Memiş, hastalığı süresince ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve hastane personeli başta olmak üzere herkese teşekkür etti. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!