Reklam Alanı
Reklam Alanı

KREDİ KARTIYLA EVLERİN KAPILARINI AÇAN HIRSIZLAR YAKANLANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

* 3 şüpheli güvenlik kamarasına da yansıdı. 

Adem VAROL / İSTANBUL, (DHA)
EYÜPSULTAN ve Esenyurt’ta evlerin kapılarını kredi kart yardımı ile açarak hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı. Üç şüphelinin binaya giriş çıkış anları ile bir şüphelinin kredi kartıyla kapıyı açmaya çalışması kameralara yansıdı. 

Olay, geçtiğimiz sene Eyüpsultan Rami Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. Gürkan Ö.(24), Ziya S.(21) ve Saim A.(19), 05.00 sıralarında girdikleri
binada bir dairenin kapısını kredi kart yardımı ile açarak içeri girdi. İçeride uyuyan Ş.S.’nin pantolonundan nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, iş yeri kartı, aylık İstanbul kartı, 4 adet banka kartı ve cep telefonu çalan şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı.

KAPIYI KART İLE AÇMAYA ÇALIŞTI, BAŞARAMADI
Yine Esenyurt’ta 17 Şubat’ta bir dairenin önüne giden şüphelilerden Saim A., yanında bulunan kredi kartı ile kapıyı açmaya çalıştı. Bir süre uğraş veren şüpheli, kapıyı açamayacağını anlaması üzerine hızlıca olay yerinden uzaklaştı. O anlar binada bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Polis ekiplerinin başlattığı çalışma ile üç şüpheli 25 Mart tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Saim A.’nın 17, Gürkan Ö.’nün  20 ve Ziya S.’nin 17 suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI KAMERADA
Eyüpsultan’daki hırsızlık olayında üç şüphelinin mahalleye girdikten sonra, bir binaya giriş ve çıkış anları kameralara yansıdı. Yine şüpheli Saim A.’nın Esenyurt’ta dairenin kapısını kredi kart yardımı ile açmaya çalıştığı, açamayacağını anlaması üzerine olay yerinden uzaklaşması görüntülerde yer aldı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
-Şüphelilerin adliyeye sevk anı
-Şüphelinin kapıyı açmaya çalışması
-Üç şüphelinin binaya giriş, ve çıkış anları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!