Reklam Alanı
Reklam Alanı

Küçük Halil’in doğum gününü polis kutladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Abdulkadir AYDINIŞIK/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Edremit ilçesine bağlı İkizçay Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Halil Şıvgın için polis ekipleri, sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi. Halil, pastasının mumlarını üfledikten sonra, polis motosikletiyle gezdirildi.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Yunus ekipleri, İkizçay Mahallesi’nde oturan Attila ve Pınar Şıvgın’ın tek çocuğu olan Halil için sürpriz doğum günü düzenledi. Pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı aile evden ayrılamayınca, çocuklarının doğum günü için polis ekiplerinden yardım istedi. Yunus ekipleri ailenin bu isteğini kabul ederek hem Halil’in polis mesleğine olan aşkını yerine getirmek hem de doğum gününü kutlamak için pasta yaptırarak Halil’in yanına gittiler.
Kapıda polisleri karşılayan minik Halil’in mutluğu gözlerinden okundu. Halil Şıvgın, heyecanla pastanın üzerinde yanan mumları söndürmekte güçlük çekti. Minik Halil, polis motosikletine bindirilerek tur da attırıldı. Halil, doğum günü sürprizi nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.
Şıvgın ailesi de bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan emniyet güçlerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!