Reklam Alanı
Reklam Alanı

Küçükçekmece’de çay-tütün dedektör köpeğiyle kaçakçılık operasyonu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

İSTANBUL,(DHA)- KÜÇÜKÇEKMECE’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir otobüs seyahat firmasına çay-tütün dedektör köpeği ile gerçekleştirdikleri operasyonda 10 bin 840 paket kaçak sigara, 7 bin 500 dal içi tütün doldurularak sigara haline getirilmiş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Eylül’de Küçükçekmece’de bir otobüs firmasında, doğu illerinden yolcu otobüsleri ile getirilen kaçak sigaraların otobüs bileti satışı yapılıyor gibi gösterilerek kaçak sigara ve içi tütünle doldurularak sigara haline getirilmiş makaronların satışının yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Seyahat firmasına yapılan baskında çay-tütün dedektör köpeği ‘Öfke’ de kullanılarak arama yapıldı. Aramada 10 bin 840 paket kaçak sigara, 7 bin 500 dal içi tütün doldurularak sigara haline getirilmiş makaron ele geçirildi. Bir şüpheli gözaltına alınıp hakkında adli işlem yapılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!