Reklam Alanı
Reklam Alanı

Küçükçekmece’de minibüsün çarptığı otomobil savrularak kaldırımdaki kadına çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN/ İSTANBUL, (DHA) – KÜÇÜKÇEKMECE’de minibüsün arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen kadına çarpıp, iş yerinin bahçesine girdi. Kadının altında kalmaktan son anda kurtulduğu kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı İstasyon Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerinde ilerleyen yolcu minibüsünün arkadan çarptığı otomobil, kontrolden çıktı. Otomobil savrularak, kaldırımda yürüyen kadına çarpıp, iş yerinin bahçesine girdi. Çarpmanın etkisiyle iş yerinin bahçesine savrulan kadın, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonrası çevredekiler hemen kadının yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kadın ile otomobilin sürücüsü, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. 

“MİNİBÜS ARKADAN VURUYOR”
Kazayı gören çevre sakini, “Bildiğim kadarıyla yukarıda minibüsle, siyah otomobil geliyor hızlılar bu sırada. Otomobil yavaşlamaya çalışıyor. O sırada minibüs arkadan vuruyor otomobile. Sonrasında da araç buraya çıkıyor. Bir kadın yaralı var yoldan geçen, bir de otomobilin sürücüsü. Onun dışında yaralı yok” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA
Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, minibüsün otomobile arkadan çarptığı, Otomobilin çarptığı kadının savrulduğu ve çevredekilerin kadının yardımına koştuğu görülüyor.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!