Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kuryeyi vurdu, başkasına şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU’da husumetlilerin tetikçisi zannederek kuryeyi tabancayla vurup yaralayan Cuma A.’nın (23) başka bir kişiyi darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Cuma A.’nın bir kişiye peş peşe tokat atıp yüzünü yumrukladığı görülüyor.
Olay, önceki gün saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Okur Sokak’ta meydana geldi. Çiğ köftecide kurye olarak çalışan A.Y. (19), motosikletiyle sipariş için gittiği adresi bulamadı. Sokakta adresi aradığı sırada A.Y., Cuma A.’nın yanından 2 kez motosikletiyle geçti. İddiaya göre, Cuma A., kurye A.Y.’yi husumetlilerin tetikçisi zannederek tabanca ile 4 el ateş açıp yaya olarak kaçtı. Kurşunlardan biri A.Y.’nin ayağına isabet etti. Yaralanan A.Y., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı, daha sonra taburcu oldu.
TUTUKLANIP CEZAEVİNE KONDU
Polis tarafından yakalanan Cuma A., emniyetteki ifadesinde, kuryenin husumetlileri tarafından gönderilen tetikçi olduğunu iddia etti. Adliyeye sevk edilen Cuma A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
3 AY ÖNCE ÇEKİLMİŞ
Öte yandan Cuma A.’nın daha önce bir kişiyi darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Cuma A.’nın bir kişiye peş peşe tokat attığı, yere düşen kişinin yüzüne vurduğu ve darp edilen kişinin ise herhangi bir karşılık vermediği görülüyor. Yaklaşık 3 ay önce çekilen görüntülerin Cuma A.’nın arkadaşları tarafından saniye saniye kaydedildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!