Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kuşadası’nda yaya kaldırımları kırmızıya boyandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından ’30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ paylaşımının ardından, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ‘Kırmızı çizgi’ uygulamasına başlandı. Yayalara öncelik tanınmasına dikkat çekilen uygulamada belediye ekipleri, yaya geçitlerindeki sarı renkli şeritlerden bazılarını kırmızı renge boyadı. Ekiplere, öğrenciler de eşlik etti. 

Yaya geçitlerinde önceliğin yayalarda olduğuna dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ uygulaması başlatıldı. Bu kapsamda Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bir etkinlik düzenlendi. Kuşadası’nda da yapılan etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sarı renkli şeritlerden bazılarını kırmızı renge boyadı. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in katılımıyla İnönü Caddesi’nde gerçekleşen çalışmada belediye ekiplerine Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu öğrencileri de eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polislerinin vatandaşlara uygulamayla ilgili bilgilendirmede bulunmasıyla sona erdi.

‘BİLİNÇLİ OLMALARI GEREKİYOR’
Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, “Bugün, kırmızı çizgimizi geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizle özellikle trafik kazalarına dikkat çekmek için çiziyoruz. Bu işin en büyük sorumluluğu devletimizde. Fakat vatandaşlarımızın da işin bilincinde olmaları gerekiyor” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-İnönü Bulvarı’na çizilen kırmızı çizgiden görüntüler
-Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu öğrencileri ile birlikte yaya geçitlerini boyamasından görüntü
-Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in açıklaması

Haber – Kamera: Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!